Home    Häfele on the Move

Häfele on the Move

 

Wij gaan On The Move! Nu jij niet naar de beurs kunt, brengen wij de beurs gewoon bij jou. Wij pakken onze stand in en ''bouwen'' deze bij jou weer op! Zonder dat je ook maar een minuut hoeft te reizen, bezorgen we je het echte beursgevoel.
​​​​​​​

Meld je nu aan!

 


Waarom?
​​​​​​​

Een vakbeurs is voor interieurbouwers altijd hét moment voor een creatieve boost.​​​​​​​ Even rustig de tijd nemen voor het ontdekken van nieuwe materialen, technieken en ontwerpen, lekker bijpraten met vakgenoten en een heleboel verassende ideeën opdoen. Maar helaas, het leven loopt op dit moment nog steeds een beetje anders...

Ook het houden van vakbeurzen zit er nog even niet in. Maar het persoonlijk contact met onze relaties kunnen en willen we echt niet missen! Bovendien hebben we heel wat nieuws te showen.

 

We kunnen natuurlijk wat opsturen. Of een digitale beursvariant aanbieden. Handige alternatieven, maar toch... Je mist het voelen, zien en uitproberen én het persoonlijke contact. En daarom hebben wij dit unieke concept voor jou ontwikkeld: Häfele on the Move!​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 


Hoe?
​​​​​​​​​

​​​​​​​Wij pakken onze 'beursstand' in en 'bouwen' deze corona-proof op elke gewenste locatie in Nederland weer op. Onze Sales Partner / buitendienst geeft vervolgens een verrassende en onderhoudende presentatie, waarin de nieuwste innovaties worden uitgelicht. Natuurlijk houdt het Häfele-team hierbij rekening met de geldende corona-richtlijnen.
 

''Persoonlijk, interactief en inhoudelijk op maat''
​​​​​​​

Tijdens het event kan je alles voelen en bekijken én direct al je vragen stellen. Net zoals op een 'normale' beurs. Zonder dat je ook maar een minuut hoeft te reizen, bezorgen wij iedereen het echte beursgevoel onder het genot van een hapje en drankje!

 


​​​​​​​​​​​​​​Wanneer?
​​​​​​​

Dat bepalen we graag samen met je. Meld je aan via deze link en wij nemen contact met je op om samen een geschikte datum te vinden.

 

Meld je aan!​​​​​​​

 


​​​​​​​​​​​​​​

Bears Design - Ijsselstein
Goessens Meubelmakers - Gronsveld
De Oude Interieurbouw - Amersfoort
De Oude Interieurbouw - Amersfoort
De Oude Interieurbouw - Amersfoort
A&D Interieurbouw - Heemskerk
Stone Interieur - Waalwijk
Fijri Interieurbouw - Amersfoort
Fijri Interieurbouw - Amersfoort
Klomp Keukens en Interieur - Mill
Klomp Keukens en Interieur - Mill
Metnils Interieur Maatwerk - Utrecht
B. B. Hal - Zaandam

Enthousiaste reacties van reeds bezochte klanten:

​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


Ben je geïnteresseerd? 
 

Meld je dan nu aan via het onderstaande button:
​​​​​​​

Meld je aan!