​​​​​​​Hafele.nl      Service      Kennisbank      Schuifdeuren-op-maat

Schuifdeuren-op-maat

 

​​​​​​​

Voor het maken van extra ruimte biedt Häfele Slido Room een perfecte oplossing met een ruime keuze in materiaal, afwerking en montagemogelijkheden.​​​​​​​

Met deze speciale service kun je eenvoudig kant-en-klaar geconfigureerde schuifdeuren bestellen, waarmee je iedere wens kunt invullen. Slido R-Aluflex 80A is de optimale oplossing voor schuifdeuren, schuifwanden en systemen om ruimtes op te delen - toepasbaar voor rechte plafonds, schuine daken, hoekoplossingen en opbergruimtes.

Hiermee worden ruimtes optimaal benut. Slido R-Aluflex 80A laat de kozijnconstructie verdwijnen en is een elegant systeem waarmee je ruimtes op kunt delen of af kunt sluiten.

 

De Service+ op maat voor Slido R-Aluflex 80A biedt een ruime keus aan variaties. Zo kunnen er deuren met en zonder kader geconfigureerd worden, bovenlopende of onderlopende uitvoering, panelen van hout of glas en diverse kleuren.

Het populairste materiaal bij schuifdeurpanelen is hout. Hiermee kan er gekozen worden voor een warme look die binnen verschillende woonstijlen past. Wanneer je voor openheid kiest, kan een glazen schuifdeur de oplossing zijn. De ruimte achter een glazen schuifdeur blijft zichtbaar en het licht wordt niet geblokkeerd. Er zijn verschillende glassoorten die toegepast kunnen worden in schuifdeuren: helder, mat, gekleurd en gezandstraald.

Ook bestaat er de mogelijkheid om materialen te combineren; bijvoorbeeld een combinatie van glas in een aluminium kader.

Plan snel en eenvoudig in slechts 5 stappen je individuele schuifdeuroplossing:

Naar de configurator


Meer informatie vind je in de Silent Aluflex brochure

In deze brochure vind je in één oogopslag alles wat je moet weten over schuifdeuren op maat.
​​​​​​​​​​​​​​

Naar de brochure​​​​​