De Häfele Loox brochure is vernieuwd!

Vanaf 1 januari 2023 is onze nieuwe Loox brochure verkrijgbaar! Deze kleurrijke en maar liefst dik 200 pagina’s tellende brochure geeft een duidelijk overzicht van de meest gebruikte artikelen voor meubelverlichting. Alle informatie is bijgewerkt en helemaal up-to-date. Nu jij nog!
 


Nieuwe producten

Door nieuwe technische ontwikkelingen, veranderende wensen in de markt en een sterk groeiende vraag naar meubelverlichting, is de Loox catalogus uitgebreid met een aantal bijzondere, nieuwe producten. Een kleine greep uit deze nieuwe producten:

  • De snel te installeren ECO-producten: eenvoudig in gebruik en montage.
  • Ledstrips in een siliconeslang voor vlakliggende montage in een 4mm groef - zijverlichting zonder lichtpuntjes.
  • COB ledstrips in combinatie met een donkere afdekking: voor een sterke filtering van het licht (zonder lichtpuntjes!).
  • Subtiel ontworpen 24V vitrineverlichting in zilver of zwart. Voor gerichte spotverlichting, verkrijgbaar in 5 varianten.
  • Multifunctionele 6-voudige verdeler met 3 schakelingangen. De nieuwe alleskunner in meubelverlichting.
  • Nieuwe, compacte bewegingsmelders en meubelschakelaars: maken het bedienen van een verlichtingsgroep nog makkelijker.
  • En voor extra bestelgemak: 4 complete sets met populaire combinaties van spots en alle benodigde onderdelen onder 1 artikelnummer.
     

Ontdek de catalogus

Bekijk de catalogus online op je mobiel, tablet of computer en blader door pagina's vol oplossingen en inspiratie.

Heb jij onze vernieuwde catalogus nog niet op je deurmat gevonden? Of wil je nog een exemplaar? Bestel deze dan hier.

Open catalogus Bestel hier
 


Maak meteen een afspraak

Meer weten over de ongekende mogelijkheden van Loox meubelverlichting? Maak dan direct een afspraak voor een advies op maat, een persoonlijk lichtplan en/of een training in één van de showrooms van Häfele of op locatie. Neem contact op met je vaste contactpersoon bij Häfele, of vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Maak een afspraak