Häfele maatregelen rondom het Corona-virus

Beste Relatie,

Het zijn voor iedereen onzekere tijden. Om u zoveel mogelijk duidelijkheid te geven, brengen we u in deze nieuwsbrief op de hoogte van hoe Häfele omgaat met de uitdagingen die door het Corona-virus op ons pad komen.

De gezondheid van onze werknemers en de continuïteit van onze dienstverlening aan u zijn onze eerste prioriteit. Om die veilig te kunnen stellen, hebben we intern meerdere maatregelen genomen in lijn met de laatste richtlijnen van het RIVM. Zo werkt de meerderheid van onze medewerkers inmiddels vanuit huis.

Normaal bereikbaar
Onze service en bereikbaarheid blijven zoals u van ons gewend bent. Onze binnendienst is via telefoon en mail gewoon bereikbaar tijdens onze reguliere openingstijden. De buitendienst bezoekt u momenteel niet meer persoonlijk, maar kan op afstand al uw vragen beantwoorden. Ook zij zijn te bereiken via telefoon, WhatsApp of mail.

Voldoende voorraad
Voorlopig is er nog ruim voldoende voorraad en kunnen we uw bestellingen zonder problemen uitleveren. De kans bestaat dat door alle nationale en internationale maatregelen het transport van uw bestelling vertraging oploopt. We zullen er alles aan doen om eventuele vertragingen in leveringen tot een minimum te beperken. 

Om de veiligheid van de productiemedewerkers te garanderen, is besloten de productie van “lades op maat” tot nader order stil te leggen. Over reeds lopende orders nemen wij contact met u op. U kunt de losse onderdelen voor het zelf maken van lades natuurlijk gewoon bij ons bestellen.

Wees voorzichtig en blijf gezond!
Samen met u hopen we dat we zo snel mogelijk in rustiger vaarwater komen. In de tussentijd zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te ondersteunen. We zullen u op de hoogte houden van eventuele belangrijke wijzigingen. Heeft u zelf vragen? Neem dan s.v.p. contact met ons op.
 

Met vriendelijke groet,


Frank Knapper
Managing Director Häfele Nederland

 

Volg ons ook op: