Häfele Nederland

Häfele Nederland BV is een 100% dochteronderneming van de Häfele-Group, een internationale onderneming op het gebied van meubelbeslag, bouwbeslag, verlichting en het elektronische sluitsysteem Dialock. Häfele Nederland BV richt zich op de Nederlandse markt en is gevestigd in Apeldoorn. Naast onze eigen Häfele producten en concepten beschikken wij ook over een zeer breed assortiment van de meest gerenommeerde merken op het gebied van meubel- en bouwbeslag. Waardoor wij als totaalaanbieder het mogelijk maken om de voorsprong op de markt en de concurrentie verder uit te bouwen.

Häfele, met het hoofdkantoor in het Zuid-Duitse Nagold, is een van origine Duitse familie onderneming en heeft zich in de vorige eeuw door ontwikkeld tot een internationale onderneming met een markt leidende positie wereldwijd. Vandaag de dag staan we voor je klaar met meer dan 8.100 medewerkers in meer dan 150 landen, met 38 eigen dochtervestigingen en eigen productie in 5 fabrieken.

Häfele bedient met zijn gespecialiseerde verkoopteams de interieurbouw, de meubelindustrie, de bouw, de handel en de projectenmarkt. Met services en advies ondersteunen wij je lokaal en internationaal zoals je van een wereldspeler mag verwachten met onder andere online bestelgemak, 24 uurs- levering, project support en technische tekeningen en documentatie.


Häfele Nederland BV 
Tweelingenlaan 46
7324 AN Apeldoorn
Nederland

BTW-nr. 008044211B01
KvK-nr. 08044079

Tel: +31 (0)55 / 538 46 00
E-mail: info@hafele.nl