Dialock –Toegangsbeheer volledig uitgedacht.

De toepassingsgebieden voor het elektronische toegangssysteem Dialock zijn nagenoeg onbegrensd. Ongeacht of Dialock wordt toegepast in een hotel, een industriële onderneming, een ziekenhuis of in huis: elke denkbare deur, klep, lade en elk rolluik kan volgens de nieuwste normen worden beveiligd en bediend- en wel contactloos en onderhoudsvrij dankzij de modernste transpondertechnologie.

Naar het Dialock assortiment

 


Alles veilig en individueel geconfigureerd.

Van de hoofdingang tot aan de persoonlijke kluis.

​​​​​

 

Dialock, als voorbeeld in de hotelbranche:

Van de buitendeur tot diverse binnendeuren en het meubilair aan de receptie, in de hotelkamer of in kleedkamers, het elektronisch toegangssysteem Dialock van Häfele dekt alle vergrendelingspunten in de hotelsector af met het passende beslag. Deze toepassingen kunnen eenvoudig centraal worden geconfigureerd en beheerd via de Dialock software. Bovendien biedt Dialock oplossingen voor de bediening middels smartphones en de koppeling met kamercontrolesystemen via de communicatieprotocollen die in alle deur-, wand- en meubelterminals zijn ingebouwd.

Voordelen:

Enerzijds kunnen hoteliers zo handig inspelen op de huidige eisen voor contactloze procedures en processen. Anderzijds kunnen de installatie- en bedrijfskosten worden geoptimaliseerd. Via standaard interfaces creëert de Dialock software de verbinding met de meest gebruikte hotel management systemen (HMS), als met app- en self-check-in-oplossingen. Bovendien is het mogelijk om Dialock te koppelen aan betalingssystemen.


 

Branches en toepassingsgebieden

Hotel

Specifieke oplossingen voor verschillende hoteltypes, zowel technisch als visueel. Positieve gastervaring: één sleutel voor diverse toepassingen (parking, kamer, wellness, bar). Maximale bedrijfszekerheid dankzij Häfele-service.

Winkel

Elektronische, onopvallende meubelsloten. Onopvallend in gebruik tijdens je verkoopgesprek. Discrete alarmmeldingen. Bekabelde en batterijgevoede oplossingen voor elke toepassing. Verschillende autorisatieniveaus mogelijk.

Kantoor

Multifunctionele werknemers-ID-kaart, tijdregistratie, doorlopend systeem vanaf de parkeerplaats en de lift tot aan bijvoorbeeld naar het laboratorium. Hoge veiligheid door snelle vergrendeling van de sleutel. Integratie van verschillende locaties. Aansluiting mogelijk, b.v. op risicobeheerssystemen.

Gezondheidszorg

Individueel programmeerbare toegangsrechten voor verschillende groepen mensen, in overeenstemming met de regelgeving voor bv. dementieafdelingen. Elektronisch beveiligde patiëntenkluisjes of medicijnkastjes. Combinatie met tijdregistratie mogelijk.


Ervaar Dialock

​​​​​​​

Je voordelen:

  • Grote betrouwbaarheid en rendabiliteit
  • Modulair, uitbreidbaar systeem
  • Koppeling aan online systemen, systemen van derden en tijdregistratiesystemen mogelijk
  • Breed palet aan basissystemen, maar ook individuele oplossingen – inclusief de koppeling aan de bestaande infrastructuur
  • Complete service voor ontwerp, inbouw, inbedrijfstelling en scholing
  • Volledig op jouw project afgestemd qua toepassing en levering

Alles wat je wilt weten vind je in de brochures van Häfele Dialock

​​​​​​​​​​​​​​

 

Laat je inspireren door de vele toepassingsmogelijkheden en ontdek meer over het functioneren.

 

 

 


 

 

Met het Dialock toegangssysteem krijgt toegangsbeheer een volledig nieuwe dimensie. Openen en sluiten wordt flexibeler, veiliger, voordeliger en contactloos.

 

 


Ben je geïnteresseerd in elektronisch toegangsbeheer?
 

Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, wij adviseren je graag over de meest geschikte software en hardware, alsmede geschikte interfaces voor je project.

Tel.: +31 (0) 55 538 46 00

E-mail: info@hafele.nl

 


Dialock Service
​​​​​​​

Heb je vragen over je Dialock systeem, onderhoud op afstand nodig of wil je een product ter reparatie opsturen? Geen probleem, wij zoeken naar de juiste oplossing.

 

Naar de Dialock Service


Unieke diversiteit – Kijk rond in de onlineshop van Häfele​​​​​​​

Uit ervaring: Häfele eigen assortiment

Al meer dan 90 jaar bundelen wij het beste uit onze praktijk in onze eigen assortimenten.

Ontdek het Häfele assortiment

Voor elk wat wils: De productwereld van Häfele

Kies uit meer dan 154.000 artikelen wereldwijd van de beste kwaliteit van Häfele of sterke partnermerken.

Häfele productwereld ontdekken