Home     Over Häfele   Häfele producten      Collectie meubelgrepen

Collectie meubelgrepen


​​​​​​​Grepen die het verschil maken.​​​​

De nieuwe Häfele meubelgrepen collectie zit boordevol vernieuwende ontwerpen die je meubel net de finishing touch geven. De meubelgrepen komen uit de studio's van gerenommeerde Duitse designstudio's zoals byform productdesign en Sartory Design. Bekende internationale designers als Addison Weeks, Ken Harroff, Matthew Quinn en Belwith Keeler uit de VS en de Italiaanse architect en ontwerper Mario Mazzer verrijken de collectie 2021 ook met hun ontwerpen.


Het uitgangspunt is het vertrouwde telkens weer te herzien. Met een groot gevoel voor kwaliteit en functionaliteit, maar ook met een grote voorliefde voor stijlvol design. Het resultaat is iets betrouwbaars, maar ook iets moois, dat je gebruikt en waardeert. En waar je elke dag opnieuw van kunt genieten.
 

Zien. Beleven, Voelen. Ontdek onze collectie meubelgrepen.
​​​​​​​

Naar de producten

  


H21 Collectie meubelgrepen

​​​​​​​​​​​​​​De nieuwe modellen laten je een breed scala aan ideeën zien. Uitgesproken modellen voor een indrukwekkende uitstraling. Designs die overtuigen met een geraffineerd spel van licht en schaduw op het meubelfront. Handgrepen met zachte rondingen en een prettige grip, waarin de comeback van organische vormen in meubeldesign tot uiting komt. Maar ook lijnen die duidelijk, eenvoudig en functioneel zijn in de beste zin van het woord.
 

Elegantie met een verfijnde twist
​​​​​​​

Dit handvat is geïnspireerd op de luchtigheid van een diagonaal gevouwen strook stof. Het resultaat is een handvat dat ongeëvenaard is in zijn vakkundig vakmanschap. Uit een stuk gegoten. Elegant gebogen. Net zo onmiskenbaar als je eigen handschrift.

Naar het product

Spot on voor een eersteklas greep.
 

Dit handvat combineert sterke contrasten: harmonieuze cirkels in combinatie met een strakke vormgeving. Zwart en wit - het expressieve kleurcontrast dat nooit ui de mode raakt en zo verrassend afwisselend. Elegant, een beetje extravagant en daarom perfect voor ongewone omgevingen.

Naar het product

Loft vibes
 

Cilinders van verschillende grootte komen samen in één greep. Ligt goed in de hand en trekt de aandacht naar het dessin van het oppervlak. Geborsteld nikkel en gepolijst chroom benadrukken de minimalistische cilindervorm. Antiek verzinkt doet denken aan de ruze charme van een industriële stijl.

Naar het product

Contrasten zien en voelen
 

Een handvat met een sterke visuele identiteit. Twee niveaus die op een vloeiende manier in elkaar overgaan geven het zijn eigen karakter. Hierdoor ontstaan spannende contrasten en een fascinerend spel van licht en schaduw.

Naar het product

Helder, puur en zo zacht
 

Organische vormen beleven momenteel een indrukwekkende comeback. De zachte rondingen stralen rust uit en vinden ook hun plaats in een strak, sober interieur. Zoals dit handvat met afgeronde uiteinden en een aangename touch.

Naar het product

Als kiezelstenen handvatten waren
 

De natuur is een prachtige bron van inspiratie voor ontwerpers. Geïnspireerd door de vorm van gladde, ronde kiezelstenen, werd een collectie grepen gecreëerd met een optimale zachtheid en comfort. Zonder hoeken en randen, combineert deze slanke en elegante greep het sobere, Scandinavische minimalisme met een organisch design.

Naar het product

Ontdek meer eyecathers uit onze ruime collectie meubelgrepen

 


Meer inspiratie vind je in onze collectiebrochure

 

 

In de brochure meubelgrepen collectie vind je alles in één oogopslag

 

 

 

 

 


 

Meubelgrepen collectie in de online shop


​​​​​​​Interesse gewekt?

​​​​​​​Ontdek en bestel dan nu de Häfele meubelgrepen collectie in de online shop.


​​​​​​​Naar de producten
 


 

Unieke diversiteit – Snuffel rond in de onlineshop van Häfele

Häfele Eigensortimente

 

Uit ervaring: Häfele eigen assortiment

Al meer dan 90 jaar bundelen wij het beste uit onze praktijk in onze eigen assortimenten.

​​​​​​​Ontdek het Häfele assortiment

 

 

Haefele Produktwelt

 

Voor elk wat wils: De productwereld van Häfele

Maak jouw keuze uit meer dan 154.000 artikelen wereldwijd van de beste kwaliteit van Häfele of sterke partnermerken van Häfele.