Versatile – Veel toepassingen, één systeem.

Häfele Versatile. Veelzijdig, flexibel, eenvoudig.
Met haar strakke lijnen creëert Versatile een indrukwekkende openheid en transparantie in elke leefruimte. Het Häfele Versatile stelling- en kastsysteem kan harmonieus worden geïntegreerd in alle woonruimtes en kan, afgestemd op je wensen, ruimtes met elkaar verbinden en onderverdelen.

Versatile assortiment


 

Maximale flexibiliteit

Open stelling- en kastsystemen worden beschouwd als een tijdloze trend in het interieur. Het Häfele Versatile stelling- en kastsysteem kan worden ingezet als roomdivider, privacyscherm, designelement in woonruimtes, wand- of nis-element of zelfs als winkelinrichting. Het systeem kan dankzij de talrijke montagemogelijkheden harmonieus worden geïntegreerd in alle woonruimtes en past zich zo aan elke individuele ruimte aan.

Terrassenbau

Plafondmontage
Als roomdivider of gemonteerd onder een schuin dak, met Häfele Versatile bouw je eenvoudig een stijlvol frame voor boeken of decoratieve objecten.

 

 

 


 


TerrassenbauWandmontage
Openheid en flexibiliteit voor uw winkel. Versatile combineert decoratieve opbergmanden, garderobestangen en planken tot een stijlvol opbergsysteem.

 

 


 


 


L-Montage Versatile

L-montage
Met de L-montage kunt u eenvoudig een side board of werkblad integreren in het stellingsysteem.

 

 

 

 

 


Terrassenbau

Framemontage
Het frame kan flexibel in hoogte en diepte worden aangepast aan de ruimte. Zowel zij- en achterwanden kunnen optioneel naar eigen smaak worden afgewerkt met diverse materialen.

 


Meer inspiratie in onze brochure

 

 

In de Versatile brochure vind je alle belangrijke informatie over het Häfele Versatile rekken- en opslagsysteem in één oogopslag.

> Naar de brochure

 

 

 

 

 


Ontdek nu het Versatile Häfele assortiment in onze webshop:

Naar het Versatile assortiment