De nieuwe framebevestiging Startec Frame Fix

Kozijnen plaatsen in een handomdraai - schoon en eenvoudig.

De Häfele kozijnbevestiging Startec Frame Fix maakt een snelle, gemakkelijke en ecologische montage en demontage van houten kozijnen mogelijk - zonder milieubelastend montageschuim.

Naar het product


 

Het schone alternatief

 

Waarom we frame-bevestiging heroverwegen.

Montageschuim, vulmateriaal, schroeven, klaar ... toch?

De standaard bevestiging van houten kozijnen lijkt eenvoudig, maar vereist speciaal gereedschap, vakmanschap, ervaring en vaak veel tijd en soms nabewerking. Bovendien: montageschuim vervuilt de gezondheid en het milieu, is moeilijk te verwijderen en bemoeilijkt de demontage en recycling. Daarom heeft Häfele een volledig schoon alternatief ontwikkeld.

Startec Frame Fix is ​​een eenvoudige, mechanische bevestiging die het leven van monteurs gemakkelijker maakt. Zonder montageschuim blijven bouwplaats, lucht en milieu schoon en vrij van schadelijke stoffen. Tegelijkertijd waarderen gebruikers dat het systeem achteraf kan worden aangepast en eenvoudig kan worden gedemonteerd. Met zijn innovatieve en praktische montage biedt Häfele ...

 

... eenvoudig: frames in korte tijd schoon te bevestigen.


Eenvoudig, schoon, klaar.


Alle voordelen op een rij: Wat maakt de Frame Fix beter? Hier vindt u zes goede redenen om af te zien van montageschuim en in plaats daarvan de deurkozijnen mechanisch te monteren.

Sicherheitstechnik von HäfeleZeer eenvoudige installatie:  De installatie van Frame Fix gebeurt in een paar stappen en spreekt voor zich. Zelfs zonder specifieke training kunt u klassieke installatiefouten in deurkozijnen vermijden.

 

Sicherheitstechnik von HäfeleKlaar betekent klaar:  na installatie is de deur direct belastbaar en klaar voor gebruik - problemen met persschuim zijn verleden tijd!

 


Sicherheitstechnik von HäfeleKleine gereedschapskist:  u heeft weinig gereedschap nodig, geen wiggen en spreiders. Tijdrovend schoonmaakwerk wordt gespaard.
 

 

Sicherheitstechnik von Häfele

Een ding vast is vast:  temperatuur, lucht en muurvocht hebben geen negatieve invloed meer op uw montage. 

Sicherheitstechnik von Häfele

Gemakkelijk na te stellen en te verwijderen:  het systeem kan driedimensionaal worden nagesteld - zelfs achteraf. Het verwijderen is net zo eenvoudig als de installatie.

 

Sicherheitstechnik von HäfeleSchoon voor ons allemaal:  Frame Fix is ​​niet schadelijk voor het milieu of uw gezondheid. U hoeft geen PU-schuimblikken meer te verzamelen en later af te voeren.


 


 

Kleine gereedschapskist


Je hebt weinig gereedschap nodig, geen wiggen en spreiders. Tijdrovend schoonmaakwerk wordt voorkomen.

 

 


Minimale inspanning


Slido Wall, Multimedia

Hoe het werkt.

De muuropening moet zo dicht mogelijk bij een standaardmaat liggen. Daarom is het gebruik van de Frame Fix vooral de moeite waard voor blokkozijnen en gipsplaatconstructies.

Bij het ontwerpen van de Startec Frame Fix is ​​ervoor gezorgd dat eindgebruikers en installateurs alleen standaardgereedschap en een minimum aan hulpmiddelen nodig hebben. U bespaart de aankoop van zelden gebruikte accessoires tot 50 procent van de montagetijd - en u hoeft zich geen zorgen te maken over uitgebreide nabewerkingen.

 

 

 

 

 

Slido Wall, Multimedia

Het toepassingsgebied van de mechanische deurkozijnbevestiging kan gebruikt worden op metselwerk, gips, gipskarton, tegels, hout en beton.

De Frame Fix is ​​gemaakt van voorverzinkt plaatstaal en is gebaseerd op een klemmechanisme dat verticaal, horizontaal en lateraal kan worden uitgelijnd en verstevigd. Voor elke deur worden zes identieke onderdelen sets gebruikt. Een set bestaat uit 3 delen: een basisplaat (1), aanslagbeugel (2) en montagebeugel (3). Voor de bevestiging worden vier houtschroeven en twee schroefdraadschroeven gebruikt. 

 

Voor montage-instructies

Naar de montagevideo

 


 

Vind alle belangrijke informatie in de brochure

Sicher Verpacken

 

 

Inspiratie om door te bladeren.

 

Eenvoudige montage - bevestig kozijnen in korte tijd zonder schuim. Alle details vind je in de Startec Frame Fix brochure.

Startec Frame Fix brochure

 

 

 

 


 

Startec Frame Fix in de online shop

Ben je geïnteresseerd?

Ontdek en bestel dan de Startec Frame Fix framebevestiging in de online shop.

 

Naar het product


Wist u dat? Deze vragen worden vaak gesteld