​​​​​​​Home      Service      Blum Merivobox

Blum Merivobox

Glazen of houten elementen. Met of zonder reling. Diversiteit was nog nooit zo eenvoudig. Het ladesysteem kan aan elke vraag voldoen. Dat is de Blum Merivobox.

Dankzij het nieuwe geleidersysteem en het minimalistische en strakke design, biedt dit product enorm veel diversiteit en mogelijkheden. Ideaal voor een moderne uitstraling in een badkamermeubel of keukenkast.

Naar de producten


Platform

Eén zijde - veel mogelijkheden
Het Merivobox-assortiment bestaat uit vier verschillende systeemhoogtes. De zijde in systeemhoogte M heeft een basis waarop verschillende opbouwconstructies kunnen worden geplaatst om tot een voorraadlade te komen. Kies voor open door het toevoegen van een reling, of voor een persoonlijke touch door het toevoegen van glazen of houten panelen (Boxcover) of voor een geheel gesloten lade met metalen zijverhogingen (Boxcap).

Corpusgeleider als basis
​​​​​​​Slechts één schroefpositie in hoogte en diepte voor alle toepassingen - hetzij met Blumotion, Tip-On Blumotion, Servo-Dirve, met zijstabilisatie of als binnenlade. Corpussen kunnen dus worden voorgeboord, ongeacht de toepassing. De karakteristieke L-vorm geeft de geleider een bijzonder hoge mate van stabiliteit.


Design

Minimalisme en strakke lijnen kenmerken de Merivobox. De nieuwe L-vorm van de geleider met rechte binnenzijde en verzonken afdekkappen geeft het dubbelwandige ladesysteem een slank uiterlijk. Het systeem heeft geen zichtbare kunststof onderdelen, wat resulteert in een hoogwaardige uitstraling met een consistente kleur. Met de introductie van de nieuwe kleur indiumgrijs mat (naast zijdewit mat en oriongrijs mat) is de Merivobox verkrijgbaar in drie kleuren.


Functionaliteit

De Merivobox gaat een leven lang mee. Het volledig nieuw ontwikkelde geleiderconcept zorgt voor een lade met een hoog draagvermogen (belastbaarheid van 40 en 70 kg). Soepel lopend en stabiel tegelijk.​​​​​​​


Verwerking

Ongeacht de productversie – de verwerkingsstappen blijven eenvoudig, de instelling intuïtief. De boorposities en het front zijn identiek in alle versies. De identieke zaagbreedte van rugwand en de bodem vergemakkelijkt de verwerking.


Snelle, veilige montage en demontage van het frontpaneel

Een voorpositioneringsmogelijkheid voor de frontbevestiging zorgt voor een snelle en veilige (de)montage van het front, zelfs bij grote en zware fronten en zelfs door één persoon.

 


Blum Merivobox in de online shop


Ben je geïnteresseerd? Ontdek en bestel dan de Blum Merivobox in de online shop of configureer en bestel in slechts een paar stappen je kant en klare ladesysteem.

Naar de producten Naar de configurator