Grass®

Grass meubelbeslag nodig? Grass is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van meubelbeslag. Al meer dan 60 jaar zijn zij actief in de markt en staan dan ook bekend om de kwalitatieve en stijlvolle productie. Bij Häfele vind je een uitgebreid assortiment aan Grass producten op voorraad. Denk hierbij aan Grass scharnieren, Grass lades, Grass ladegeleiders en nog veel meer. Ontdek ons volledige assortiment Grass meubelbeslag en plaats een bestelling in de webshop.

Grass scharnieren

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar Grass scharnieren? Zowel de Grass Tiomos scharnieren met zelfsluitmechanisme als de softclose scharnieren van Grass vind je bij Häfele. Deze scharnieren worden veel gebruikt in de keuken en onderscheiden zich van elkaar door de openingshoek, de vorm en de toepassing. Grass scharnieren worden al voor lange tijd gebruikt in de keukenbouw, aangezien deze van uitstekende kwaliteit zijn. Voor montageplaten en afdekken van Grass kun je ook bij ons terecht.

Grass ladesystemen en ladegeleiders

Naast Grass scharnieren biedt Häfele ook de Grass Nova Pro Scala ladesystemen aan. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende ladehoogtes en draagvermogen. Maak je Grass lades af met een ladebodem en een achterwand die je kiest in een bijpassende kleur. Ook heb je bij Häfele de optie om Grass Dynapro ladegeleiders te bestellen. Deze Grass ladegeleiders zijn uitgerust met een softclose systeem, waardoor je de lade geruisloos kunt sluiten. Met de keuze tussen 40 kg en 70 kg, vind je altijd de ideale Grass ladegeleiders die naar wens toe te passen zijn.

Bestel je Grass meubelbeslag in de webshop

Door ons uitgebreide assortiment vind je voor veel toepassingen en woonsituaties de Grass oplossingen die je zoekt. Heb je een vraag over een geplaatste bestelling of heb je deskundige hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten of de montage hiervan? We denken dan graag met je mee over een passende oplossing. Neem gerust contact met ons via ons telefoonnummer 055-5384600, via de chat of laat je vraag en contactgegevens achter in het contactformulier.