Automatic Signal Nederlandse partner van Häfele

Leverancier geïntegreerde beveiliging verzorgt nu ook Dialock voor hotels

Leverancier van geïntegreerde beveiligingssystemen Automatic Signal is dé Nederlandse partner van Häfele. Het bedrijf installeert en onderhoudt nu ook het elektronisch deur sluitsysteem Dialock dat Häfele met name voor de hotelbranche op de markt brengt.

Häfele is een wereldwijd opererende maar van oorsprong Duitse producent en leverancier van meubel –en bouwbeslag. Zij verkopen en leveren onder meer het elektronische, state-of-the-art, contactloze Dialock-systeem aan hotels.

In Nederland was Häfele op zoek naar de juiste partner om de Dialock-systemen te installeren, onderhouden en 24/7 storingen op te volgen. De keuze viel op Automatic Signal vanwege de locatie in de Randstad te midden van de meeste grote hotels in combinatie met een landelijke dekking, de servicegerichtheid van de organisatie evenals de creativiteit en flexibiliteit.

Binnenkort worden de eerste monteurs van Automatic Signal opgeleid voor het Dialock-systeem. Het contract heeft als ingangsdatum 1 april 2016.

Automatic Signal (sinds 1957) levert geïntegreerde beveiligingssystemen voor het midden- en hoge risicosegment, onder andere in de volgende marktsegmenten: bedrijven en instellingen, overheid, musea, particulieren. Häfele bewijst zich al sinds 1923 als internationale onderneming met een marktleidende positie.