Interzum 2021 - Beleef de innovaties digitaal en lokaal

“Häfele Discoveries” integraal onderdeel van het industrie-evenement

Häfele geeft een nieuwe definitie aan het begrip "klantnabijheid" en presenteert een hybride beursformule onder de naam "Häfele Discoveries", die integraal deel zal uitmaken van het digitale evenement interzum@home, dat de organisator "Koelnmesse" organiseert tussen 4 en 7 mei 2021. Voor het eerst sinds 1959 zal Häfele in 2021 niet met een beursstand in Keulen aanwezig zijn.

Interzum is de belangrijkste vakbeurs voor de meubelbeslagindustrie. Sinds het begin, 62 jaar geleden, is Häfele als een van de grootste exposanten de specialist voor meubel- bouwbeslag, elektronische toegangscontrolesystemen en ledverlichting. Dit jaar moeten we echter nieuwe wegen inslaan om elkaar te kunnen ontmoeten….

De "makers" van Häfele Discoveries zijn erin geslaagd de virtuele en “echte” wereld met elkaar te verbinden. Het resultaat is het Häfele Discoveries-platform. Het platform functioneert als digitale Interzum-stand en als virtuele showroom, toont de toekomstvisie van Häfele en haar ruime assortiment en geeft de mogelijkheid tot persoonlijk (virtueel) contact.

In afstemming met interzum@home 2021 zal veel van wat in Keulen op de echte beursstand mogelijk zou zijn geweest, nu op dit platform plaatsvinden. Van persoonlijke ontmoetingen en intensieve, digitale gesprekken tot de beleving van een Häfele-wereld in nieuwe dimensies, waarin klantnabijheid en uitgebreide service op de voorgrond staan.

Bezoekers kunnen beginnen op de Live Stage - de centrale Häfele-marktplaats - en 15 thema- en productwerelden in het Häfele Discoveries-universum bezoeken. Deze werelden worden in een virtuele wereld levensecht gepresenteerd.

Meer leven per m2 in virtuele themawerelden

Inspirerende informatie over de thema's functionaliteit, licht, akoestiek en netwerken, maar ook nieuwe producten op het gebied van meubel- en bouwbeslag worden getoond. Daarnaast wordt er in de themawerelden volop inspiratie voor intelligente ruimteoplossingen gegeven. Je kunt innovatieve keukenopstellingen, intelligente woon- en kantoorruimtes en comfortabele caravans met slimme interieuroplossingen bezichtigen, om maar een paar voorbeelden te noemen. Häfele's toekomstvisies zijn ook te beleven in de luxueus ingerichte Micro Living-appartementen en in het hotel. De klok rond, comfortabel vanuit je eigen kantoor of woonkamer….

Op ontdekkingsreis in de virtuele showroom

"Het digitale Häfele Discoveries-platform doet meer denken aan een computerspel dan aan een virtuele showroom. Het bezoek is spannend en leuk. Je vergeet alles om je heen. Je navigeert gewoon door een universum van werelden om je te laten inspireren", meldt een eerste testgebruiker.

Tot eind 2021 op pad met Häfele Discoveries

Wie tijdens interzum@home van 4 tot 7 mei 2021 geen tijd kan vrijmaken, kan dit jaar ontspannen achteroverleunen. Häfele Discoveries, inclusief alle innovaties en de tijdens het evenement opgenomen live lezingen, blijft tot het einde van het jaar vanuit huis toegankelijk via internet. Hier kun je, in lijn met het Häfele-motto "we care", nog steeds via de videochat in contact komen met gespecialiseerde adviseurs en gratis en vrijblijvend de nodige vakkennis ontvangen.

Het loont dus de moeite om Häfele Discoveries vanaf 4 mei in je persoonlijke reisplanning voor 2021 op te nemen en zo te profiteren van de nieuwste inzichten en innovaties in de branche.

Häfele geeft nu al aan dat het in 2023 als fysieke exposant zal terugkeren op de Interzum in Keulen ter gelegenheid van de 100e verjaardag van Häfele. De meubelbeslag- en lichtspecialist uit Nagold is zich ervan bewust dat de digitale wereld, hoe professioneel en innovatief die ook is, de meerwaarde van persoonlijke ontmoetingen tussen klanten en exposanten niet kan vervangen. "Wanneer hebben we anders in een paar dagen tijd zo'n prachtige gelegenheid om met zoveel klanten uit de hele wereld te spreken", aldus de CEO Sybille Thierer.
 

Perscontact

Marieke de Jong

Marketing & Communications Manager Tel.: +31 (0)55-5384613 marketing@hafele.nl