Nieuw: Led-op-Maat

alleen nog maar uitpakken en installeren

Voor professionals die nog efficiënter gebruik willen maken van ledverlichting, is er nu de nieuwe Led-op-Maat Service van Häfele. Daarmee wordt het een stuk eenvoudiger om hoogwaardige led-producten perfect op maat te laten maken én te leveren. Snel en direct klaar voor gebruik. Zelfs al vanaf één stuk.



Gemakkelijk samenstellen en bestellen met de online configurator
Voor de Led-op-Maat Service kan je gebruik maken van een handige online configurator, waarmee je elk gewenst eindproduct kunt samenstellen en bestellen.
De configurator leidt je stap voor stap door alle opties. Dat werkt niet alleen snel, maar voorkomt ook fouten of het vergeten van onderdelen. Super efficiënt en het bespaart tijd en geld.

“configureren, bestellen, uitpakken en installeren “

Voordelen Häfele Led-op_Maat Service
Het besparen van kostbare tijd, gemak en snelheid: dát is de winst van de Led-op-Maat Service. Het enige wat de monteur nog hoeft te doen,  is uitpakken en installeren. Hoe eenvoudig is dat! 

Niet alleen bespaar je tijdens het bestelproces tijd en voorkom je foutieve bestellingen, met de Led-op-Maat Service zorg je er ook voor dat onnodige (rest)voorraad van bijv. profielen of ledstrips tot het verleden behoort.
​​​​​​​
De op maat geproduceerde producten worden bovendien razendsnel geleverd. Binnen 5 werkdagen heb je de kant-en-klare producten in huis. Plug & play! En bestellen kan al vanaf een exemplaar.
​​​​​​​
Heel veel mogelijkheden
De Led-op-Maat Service geeft bovendien alle mogelijke professionele vrijheid. Zo bepaal je zelf de lengte, het type led, de kleurtemperatuur, de kleur van het profiel en diffusie-afdekking, etc. Je komt alle opties vanzelf tegen in de configurator. Handig en inspirerend tegelijkertijd.

​​​​​​​Meer informatie 
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de Led-op-Maat Service van Häfele? 
Kijk op: https://bit.ly/Häfele_Led-op-Maat 
Link naar configurator: https://bit.ly/Led-op-Maat-configurator

​​​​​​​