Häfele producten

Projectinformatie:

  • Project: The niu Dairy - Haarlem
  • Locatie: Haarlem
  • Aantal kamers: 84
  • Partner(s): Huib Bakker Bouw, Novum Group,
    ​​​​​​​installatie door Häfele zelf
  • Architect: Mulderblauw Architecten
  • Marktsegment: Hospitality
  • Oplevering: 2018

Contact project team

+31 (0) 55 538 46 86

Contactformulier

The niu Dairy – Haarlem

Highlights locatie:

Gelegen aan de rand van de stadsingel, op loopafstand van het centrum van Haarlem, ligt het in 2018 opgeleverde nieuwe hotel: The niu Dairy.
De naam van dit moderne hotel is geïnspireerd op alle landbouw- en voedselproductie die vroeger op deze plek plaatsvond. Een unieke locatie voor zowel de toerist als de zakelijke bezoeker.


Uitdaging project

Ruim een jaar vóór oplevering, kwam Häfele in gesprek met de aannemer van dit grote project. Het hotel, al volledig in bouwvoorbereiding, had nog een oplossing nodig voor de digitale toegangscontrole. Éen systeem dat zowel alle interne als externe deuren moest kunnen openen en afsluiten. Van hotelkamer tot entreedeur te bedienen door jong en oud. Én voorzien van een systeem waarmee in de toekomst verder gedigitaliseerd kan worden en toegang via mobiele telefoon kan plaatsvinden.
 
Eveneens moest er een digitale hotelkluis gevonden worden passend in het reeds ontworpen kamermeubel.


Oplossing Häfele

​​​​​​​Wij hebben de oplossing voor de volledige toegangscontrole gevonden in ons Dialock toegangssysteem. Alle kamerdeuren, facilitaire deuren en de entreedeur zijn voorzien het Häfele Dialock systeem. De hotelkamers zijn voorzien van rvs deurgrepen die geopend kunnen worden door het voorhouden van een keycard, waardoor de hotelgast 24/7 toegang heeft. De keycard is naar wens van het hotel voorzien van een eigen bedrukking.
 
Eveneens opgenomen in het Dialock systeem is de ‘mobiele module’. Een module waarmee het hotel in de toekomst, wanneer het daar klaar voor is, de toegang naar kamers en entree ook met mobiele telefoon en gebruik van een app kan verschaffen. Door het voortijdig inbouwen van deze module, verhoogt dit de snelheid en flexibiliteit in de toekomst.
 
Qua hotelkluis is gekozen voor onze zwarte Mini-safe, voorzien van een elektronisch cijferslot met geheugen. Op het display kunnen, indien noodzakelijk, tot 100 kluisopeningen worden uitgelezen.  De kluis is te allen tijde te openen met een masterpin. De digitale led-display is zowel bij dag- als nachtlicht goed af te lezen.

Uitdaging project

Ruim een jaar vóór oplevering, kwam Häfele in gesprek met de aannemer van dit grote project. Het hotel, al volledig in bouw-voorbereiding, had nog een oplossing te vinden voor een digitale toegangscontrole. Éen systeem dat zowel alle interne als externe deuren moest kunnen openen en afsluiten. Van hotelkamer tot entreedeur te bedienen voor jong en oud. Én voorzien van een systeem waarmee in de toekomst verder gedigitaliseerd kan worden en toegang via mobiele telefoon kan plaatsvinden.

Eveneens moest er een digitale hotelkluis gevonden worden passend in het reeds ontworpen kamermeubel.
​​​​​​​

Oplossing Häfele

Wij hebben de oplossing voor de volledige toegangscontrole gevonden in ons Dialock sluitsysteem. Alle kamerdeuren, facilitaire deuren en de entreedeur zijn voorzien het Häfele Dialock sluitsysteem. De hotelkamers zijn voorzien van RVS deurgrepen die geopend kunnen worden door het voorhouden van een keycard waarmee de hotelgast 24/7 toegang heeft. De keycard is naar wens van het hotel voorzien van een eigen bedrukking.

Eveneens opgenomen in het Dialock systeem is de ‘mobiele module’. Een module waarmee het hotel in de toekomst, wanneer het daar klaar voor is, de toegang naar kamers en entree ook met mobiele telefoon en gebruik van een app kan verschaffen. Door het voortijdig inbouwen van deze module, voorhoogt dit de snelheid en flexibiliteit in de toekomst.

Voor de hotelkluis is gekozen voor onze zwarte Mini-safe, voorzien van een elektronisch cijferslot met geheugen. De kluis is in geval van nood te allen tijde te openen met een masterpin. De digitale LED display is zowel bij dag- als nachtlicht goed te gebruiken.
​​​​​​​
Binnenzijde kamerdeur waarbij de gepersonaliseerde keycard ook dient voor geprogrammeerde diensten in deze kamer of ruimte.

Binnenzijde kamerdeur waarbij de gepersonaliseerde keycard ook dient voor geprogrammeerde diensten in deze kamer of ruimte.

Mini-safe voorzien van een elektronisch cijferslot met geheugen en led-display.

Mini-safe voorzien van een elektronisch cijferslot met geheugen en LED display.

Entree deur voorzien van wandterminal. Ook buiten ‘openingstijden’ kunnen gasten d.m.v. hun keycard toegang krijgen tot het hotel.

Deurterminal aan de buitenzijde van de hotel-entreedeur voor 24/7 toegang met keycard.