Drukte op een geslaagde
HoutPro+ beurs

De eerste deelname aan de HoutPro+ zit er op en we kijken terug op een geslaagde en gezellige beurs. Met een team van 14 enthousiastelingen hebben we de beursbezoekers ontvangen en uitleg geven over onze (nieuwe) producten. Nieuwe producten zoals de spreiddeuvel SC 8/25 en de spreidverbinder SC 8/60 zorgde voor soms grote drukte. Vooral het Axilo plintverstelsysteem  werd ontvangen als een oplossing voor het verlichten van het stellen van keukens. Veel gehoorde opmerkingen als “Waarom is dit niet eerder uitgevonden?” en “Nu hoef ik eindelijk niet meer op de grond te liggen” maakte ons trots zo een product te kunnen presenteren.

De keuken opstelling “de keuken van de interieurbouwer” toonde de meerwaarde van een maatwerkkeuken en sloot mooi aan op het nieuwe boek “keuken-assortiment” van Häfele. Met veel geëlektrificeerde  beslagen een topstuk op de beurs.

Met de Loox-wand toonde we de huidige stand van zaken op de speciaal voor de interieurbouwer ontwikkelde led-verlichting van Häfele.  Met een speciale plek voor de besturing van licht, TV-lift of schuifdeurbeslag via de Häfele Connect app. Ook werd er op futuristische wijze een blik in de toekomst gegeven. Al met al de moeite waard voor de vele bezoekers van de stand.