Meubelgreep kopen

​​​​​​​

De juiste meubelgreep maakt het verschil. Daarom biedt Häfele handgrepen voor meubels van de meest uiteenlopende materialen aan. Ongeacht of je grepen van roestvast staal, hout of aluminium zoekt, in ons assortiment vind je het. Bovendien is de onderverdeling van de stijlen overzichtelijk, waardoor je gemakkelijk de juiste meubelgreep kunt vinden. Bekijk de Häfele grepen uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden

 

Naar het assortiment


Bestaand meubel, nieuwe uitstraling

Wanneer je niet tevreden meer bent met een meubel, overweeg je al snel om een ander meubel aan te schaffen. Echter is dat zeker niet altijd nodig. Natuurlijk kun je jouw meubel of keuken ook een upgrade geven. Een nieuwe meubel handgreep kan de uitstraling een boost geven. Daarnaast hebben zij een belangrijke functie, want je gebruikt deze handgrepen het meest. Je kunt bijvoorbeeld een oud meubelgreep zwart maken, maar om tijd te besparen kun je ook gewoon een nieuw zwarte meubelgreep bestellen. Zo is de kans op afbladderen minimaal.


Meubelgreep in diverse stijlen

Wat het fijne is aan een meubelgreep uit ons assortiment, is dat hij in verschillende stijlen verkrijgbaar is. Zo kun je kiezen voor een tijdloze, trendy, traditionele én een luxueuze meubelgreep:

Tijdloos

Het assortiment Tijdloos kenmerkt zich door rechte vormen en een ingetogen uitstraling. Dit zijn bijvoorbeeld subtiele handgrepen voor meubels, die harmonisch integreren in de woonsfeer.

Trend

stijlvolle, moderne en eigentijdse manier af te werken. Nieuwe vormen en actuele materialen springen niet alleen in het oog, maar door bijvoorbeeld een leren meubelgreep of zwarte handgreep toe te passen, maak je meubels tot stijlvolle blinkvangers.

Traditioneel

Traditioneel: dat roept herinneringen op. Ze bieden een huiselijke, gemoedelijke sfeer en maken elk meubel tot een bijzonder sieraad. Zo kun je met een messing gepolijste meubel knop of meubelgreep goud laten accentueren.

Luxueus

De Häfele meubelgrepen in het assortiment Luxueus zijn opvallend. Ze geven meubelen "iets speciaals" en maken er zo luxe objecten van, die een betoverende indruk achterlaten. Zo creëer je een meubel met een extravagante lifestyle.


Zwarte meubelgreep

Wat al enkele jaren een populaire stijl is, is de industriële stijl. Deze stijl maakt wel fases en verandering door, waardoor de industriële stijl steeds luxer lijkt te worden. Denk aan een visgraat vloer met matzwarte elementen zoals een zwarte meubelgreep. Als je een industrieel interieur hebt, dan passen onze meubelgrepen in het zwart daar natuurlijk goed bij.

Bij de industriële handgrepen zien we vaak dat deze minder afgewerkt zijn en een ruw oppervlak hebben. De grepen lijken gebruikt en de lasnaden zijn vaak nog zichtbaar, wat voor een stoer en industrieel effect zorgt.

 


Leren meubelgreep

Daarnaast kun je ook de leren handgreep toepassen in deze stijl. Een leren handgreep heeft een natuurlijke look, maar maakt het meubel toch ook stoer. Deze grepen zijn in diverse kleuren leverbaar: lichtbruin, donkerbruin, antraciet en zwart. Naast de leren handgrepen voor meubels biedt Häfele ook leren meubelknoppen aan. Deze zijn wat kleiner en subtieler, waardoor deze ook prima te combineren zijn met de leren handgrepen. Zo kun je een mooie eenheid creëren met meubels en toch speels zijn met verschillende greepjes. Het is maar net wat je voorkeur heeft!


Bevestigen

De handgrepen voor meubels zijn te monteren met metaalschroeven M4. Deze dienen los besteld te worden en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Bekijk het aanbod.


Van een gouden meubelgreep tot ladegeleiders

Niet alleen op zoek naar een meubelgreep in bijvoorbeeld de kleur goud, maar ook naar bijpassende producten? Wij beschikken over een uitgebreid aanbod en verkopen naast meubelgrepen en knoppen, ook ladeblokken en kastwandsystemen, ladegeleiders en ladesystemen.


Bekijk de meubelgrepen uit het assortiment van Häfele

Op zoek naar een meubel handgreep? Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan meubelgrepen. Van een meubelgreep in het zwart tot een chique meubelgreep in het goud. Bekijk de grepen uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Wanneer de grepen naar wens op voorraad zijn, worden ze binnen 1-2 werkdagen bezorgd. Meer weten? Laat je vraag en contactgegevens gerust achter in het contactformulier.


Meer inspiratie en informatie vind je in onze onderstaande catalogus en brochures