​​​​​​​Hafele.nl      Service      Kennisbank      Ladesystemen

Topkwaliteit ladesysteem (push to open/ soft close)

Ladesystemen

Op zoek naar een hoogwaardig ladesysteem, bijvoorbeeld met push open soft close? Of een push to open ladesysteem? Of het gaat om kwaliteitslade voor de keuken, kant en klare ladesystemen als snelle oplossing voor je opdracht onder tijds- of kostendruk of maatwerk, bij Häfele vind je lades van de hoogste kwaliteit voor elke toepassing.

Hoe kies je het beste ladesysteem? Van metalen design- en/of keukenlades tot massief houten lades voor meubels en complete inrichtingen voor winkels, hotels en medische praktijken: onze lades zijn de perfecte oplossing voor elke toepassing. De ladesystemen (push open soft close & push to open) zijn verkrijgbaar in standaardmaten of worden op maat gemaakt. Dit kan al vanaf 1 stuk of in serieproductie. Ontdek de ladesystemen van Häfele, Blum en Grass uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop.
 

Bekijk het assortiment


Ladesystemen van Häfele

Voor de hoogste eisen op gebied van comfort en uitrusting: de dubbelwandige lades van Häfele verbinden perfecte performance met maximale veelzijdigheid. Zo leveren wij kwaliteitslades voor de keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer en nog veel meer. Hét slimme alternatief voor keukenlades en andere meubels is 'Made in Germany' en is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Dankzij de talloze keuzemogelijkheden heeft u maximale flexibiliteit op gebied van design en toepassing. WIj leveren onze lades ladegeleiders met demping en zelfinloop of met push-to-open & soft-close.


Lades van Blum

Het gerenommeerde topmerk Blum heeft meerdere lades ontwikkeld. Denk hierbij aan topkwaliteit ladesystemen zoals de:

  • Blum Tandembox Antaro
  • Blum Legrabox
  • Blum TA’OR Box
  • Blum Merivobox

Het gekozen Blum ladesysteem wordt geleverd inclusief ladegeleiders met Blumotion (softclosing) of met zowel Tip-On (push to open) als Tip-On Blumotion (push open soft close). Een greep uit ons aanbod:

Blum Tandembox Antaro

De Blum Tandembox Antaro is dé klassieke kwaliteitslade voor de keuken. De beproefde dubbelwandige lade is geschikt voor diverse toepassingen en biedt uiteenlopende designmogelijkheden. Het ladesysteem wordt standaard geleverd met een soepel lopende Tandembox-ladegeleider.

Blum Legrabox

Een ander ladesysteem van Blum is de Blum Legrabox. De Legrabox valt op door zijn strakke lijnen en elegante uitstraling. Het design-georiënteerde Box-systeem staat dankzij de geavanceerde geleiderail voor perfecte loopeigenschappen en zijstabiliteit. Vijf ladehoogtes, diverse kleuren en een breed assortiment aan beschikbare lade-inrichtingen maken de Legrabox tot een moderne allrounder voor in gebruik in de keuken, badkamer, kleedkamer of winkelinrichting.

TA'OR Box

De TA'OR Box is hét systeem voor een moderne, hoogwaardige lifestyle. Industrieel geproduceerd, met een exclusieve uitstraling, voortreffelijke verwerkingskwaliteit en met een innovatieve constructie. Met een keuze uit tien verschillende kleuren/decors heb je meer dan genoeg keuze bij het bestellen van de gewenste lade. Je kunt onder andere kiezen uit eikenfineer en notenfineer, maar ook uit uni kleuren zoals wit en onyx-grijs.

Blum Merivobox

Dankzij de Blum Merivobox was het nog nooit zo gemakkelijk om variëteit aan te bieden. Dit topkwaliteit ladesysteem heeft werkelijk alles. Denk hierbij aan uittrekelementen voor alle eisen die bovendien uiterst eenvoudig te verwerken en te monteren zijn. De karakteristieke look met duidelijke lijnen en een unieke designtaal maken de Merivobox onmiskenbaar. De accentlijn zorgt voor een fascinerende breking van het licht op het frame.

Het frame van de lade vormt het skelet voor de lade. Dankzij de geïntegreerde platforminterface kun je verschillende structuren gebruiken: een reling, een dichte zijkant of een zijkant met glas.

Grass lades

Het Grass systeem met de naam Nova Pro Scala is een compleet standaard systeem voor elke toepassing. Het is met zijn robuuste ladezijkanten in matte trendkleuren (silver, ica en stone) en met een modern en tijdloos design. Het is een systeem met een eenvoudige montage dankzij het geringe aantal onderdelen en toegepaste snelmontage-technologieën. Door de geïntegreerde hoogte- en zijverstelling biedt dit systeem het hoogste comfort bij het inrichten. De meegeleverde Grass Dynapro ladegeleiders zijn standaard voorzien van een softclose-functie en optioneel uit te breiden met een “Tipmatic”-unit (push to open) voor greeploos openen.

De Nova Pro is in de loop der jaren synoniem geworden voor dubbelwandige uittreksystemen. De kwaliteit, de stabiliteit en de soepele werking van de metalen frames die miljoenen keren beproefd zijn, zijn vandaag de dag nog steeds ongeëvenaard.


Kant-en-klare ladesystemen

Met kant-en-klare lades van Häfele bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld en arbeidskracht. Eenvoudig online configureren, bestellen en daarna alleen nog maar uitpakken en monteren. Op je productielocatie of direct op de bouwlocatie.

Alle andere werkzaamheden vervallen en je kunt je concentreren op belangrijkere zaken. Korte levertijden en kostentransparantie geven je bovendien planningszekerheid. Het geheel is uiteraard in nauwkeurige en betrouwbare Häfele kwaliteit uit onze volledig geautomatiseerde productielijnen. Kies nu uit het aanbod van kant-en-klare lades met bijpassende Orgalux lade-indeling. De exacte indeling is geheel afhankelijk van het gekozen model.

Configureer je lades


Ladesysteem met push open soft close kopen?

Heeft u het ideale ladesysteem met push to open of push open & soft close gevonden? Als het systeem op voorraad is leveren we deze binnen 1 à 2 werkdagen. Je vindt de beschikbaarheid van het product tijdens het plaatsen van een bestelling. Heb je een vraag over onze push to open, push open soft close ladesystemen, kwaliteitsladers voor in de keuken of onze kant en klare ladesystemen? Neem gerust contact op voor meer informatie door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. In deze catalogus vind je in één oogopslag alles wat je moet weten over deze producten, dus bekijk hem gerust!


Meer informatie vind je in de Meubelbeslag Techniek catalogus en het Keuken-Assortiment boek

In deze catalogi vind je in één oogopslag alles wat je moet weten over ladesystemen.