Blum lade kopen

Blum lade kopen? Blum is een toonaangevende fabrikant van professioneel meubelbeslag. Met haar producten wil Blum de kwaliteit van wonen verbeteren, door slimme woonruimte oplossingen te bedenken. Bij Häfele vind je een ruim en divers assortiment aan producten van Blum op voorraad. Denk hierbij aan Blum scharnieren, Blum klepbeslag, Blum lades en ladegeleiders.

Zo bieden wij ook Blum lades op maat, namelijk de Blum Legrabox, Blum TA’OR BOX en de Blum Tandembox Antaro. Via onze handige configurator kun je eenvoudig de kant en klare lades zo samenstellen dat het past binnen jouw woon- en/of interieursituatie. Advies nodig? We helpen je graag verder.

 

Naar het assortiment


Blum lade voor extra ruimte

De ruimte in een lade wordt veelal benut, omdat je met Blum laden voor rechte vormen en mooie lijnen kiest. De lades zijn in verschillende modellen te bestellen, zo kies je gemakkelijk welke hoogte, draagvermogen en kleur je wil. Ook heb je de mogelijkheid om te kiezen voor demping, of voor een greeploze lade. Wanneer je de Blum keukenlade op maat besteld, wordt deze geheel geleverd. Je enige wat nog rest is het monteren van de ladegeleiders in de kast. We leveren verschillende soorten geleiders.


Verschillende materialen

Voor deze Blum lade indeling zijn verschillende materialen beschikbaar. We maken onderscheid tussen de volgende 6 verschillende materialen:

Staal

Met deze indeling creëer je een tijdloze uitstraling aan je lades. De soft-touch afwerking van de bestekindeling zorgt voor een aangenaam gevoel en werkt ook nog eens geluiddempend. Deze lade-indelingen worden geleverd in de kleuren oriongrijs, terrazwart en zijdewit.

Hout

De strak afgewerkte indeling in houtdecor geeft een rustieke look aan je lades. Deze lade-indelingen worden geleverd in de kleuren eikendecor, notendecor, en eikenhout.

Fineer

Deze indeling combineert het warme van houtfineer en aluminium tot een eigentijdse, strakke look. Deze lade-indelingen worden geleverd in de kleuren eiken en noten.

Kunststof

Duurzame en hoogwaardige kunststof indelingen zijn perfect te integreren in ieder interieur. Bovendien is het onderhoudsvriendelijk materiaal ideaal voor de keuken. Deze lade-indelingen worden geleverd in de kleuren oriongrijs, terrazwart en zijdewit.

Melamine

De handige melamine Cubics zijn de perfecte aanvulling voor iedere ladeset. Het stijlvolle materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te combineren. Deze lade indelingen worden geleverd in de kleuren zwart en wit.

Decor

Het duurzame HPL (High Pressure Laminate) met reliëf in combinatie met aluminium lengteverdeling zorgt voor een moderne, eigenzinnige uitstraling. Deze lade-indelingen worden geleverd in het zwart.


Bijpassende ladegeleiders

De Legrabox- en Movento ladegeleiders zijn standaard voorzien van een demping, ook wel de Blumotion of softclose functie genoemd. Deze functie zorgt ervoor dat de lade bij het dichtdoen geruisloos sluit. Met de softclose lade krijg je een luxe uitstraling en ook meer comfort. Daarnaast voorkom je dat de inhoud van de keukenlade schuift tijdens het sluiten van de lade. Een softclose lade moet altijd voorzien zijn van een greep of knop. Om een keukenlade greeploos te maken wordt de Tip-on + Blumotion toegepast. Deze geleiders kun je greeploos openen door erop te drukken, bovendien sluiten ze gedempt.


Hoogwaardige afwerking

Om Blum lades in Blum keukens mooi af te werken, bestaat er de Orgalux. Dit is een hoogwaardig assortiment voor lade-indelingen met een eigen design voor iedere woonruimte. Deze Blum lade indeling is volledig aanpasbaar aan je eigen gewoontes, waardoor deze flexibel toegepast worden waar het jou uitkomt. Deze kun tijdens het configureren van de lades op maat eenvoudig toevoegen.


Ruim assortiment

Naast Blum lades, verkopen wij ook allerlei andere artikelen op het gebied van meubelbeslag, ledverlichting, elektronische sluitsystemen en bouwbeslag. Denk hierbij aan onder andere meubelbeslag, grepen en deurkrukken, raamgrepen en ladeblokken en kastwandsystemen.


Bekijk de Blum lades uit ons assortiment

Bekijk de verschillende Blum lades uit ons assortiment. Meer weten? Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden of vraag de brochure aan. We voorzien je graag van meer informatie. Neem gerust contact op door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier.


Meer informatie vind je in de Meubelbeslag Techniek catalogus en het Keuken-Assortiment boek

In deze catalogi vind je in één oogopslag alles wat je moet weten over Blum lades.