Meubelverlichting

​​​​​​​

Meubelverlichting nodig? Met de introductie van Loox5 lanceert Häfele een revolutionair Plug & Play systeem dat het toepassen van ledverlichting in meubels stukken eenvoudiger maakt. Door technologische ontwikkelingen bieden wij klanten de mogelijkheid zich nog meer te onderscheiden. Dankzij het Plug & Play systeem is het mogelijk om op een simpele manier het systeem op elkaar aan te sluiten, zonder dat solderen nodig is. Bekijk de meubelverlichting uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop.


Essentiële en onmisbare rol

Vandaag de dag vervult verlichting een essentiële en onmisbare rol qua functionaliteit en comfort. Ook op het gebied van meubels. Het samenspel van licht in de kamer en licht in het meubilair heeft invloed op je welzijn. Helder en koel licht bevordert de concentratie, warm en gedimd licht bevordert de ontspanning. De ledverlichting beïnvloedt de hele ruimte in zijn beleving. Wij bieden met het Loox-systeem alle benodigde verlichting voor een individueel lichtontwerp.


Loox5 meubelverlichting

Verlichting is een essentieel verlengstuk van een meubel geworden. Door te kiezen voor de juiste verlichting en aansturing, realiseer je de perfecte sfeer. De verlichting is geschikt voor residentiële omgevingen, maar ook voor werklocaties of winkelinrichting. Loox5 producten hebben een hogere lichtopbrengst, betere kleurweergave, 50.000 branduren en een voeding die geschikt is voor een uitgangsstroom van 5 Ampère. Dit zijn maar een paar voordelen van de nieuwste generatie Loox meubelverlichting.


Aanvullende opties

Waar ledverlichting is, is elektriciteit. Het is dan ook interessant om aanvullende opties toe te voegen aan de meubelverlichting. Aan de behoefte om smartphones of tablets op verschillende locaties in huis op te laden je voldoen middels draadloze oplaadstations of via USB-poorten. Een ander kenmerk van het Häfele Loox-systeem is geluid in meubels of in spiegels, zonder zichtbare luidsprekers. Je kunt via bluetooth naar muziek van je smartphone luisteren in de badkamer, keuken, woonkamer of in het thuiskantoor.


Van meubelverlichting tot elektrisch aangedreven beslag

Op zoek naar meubelknoppen, tv- en mediasystemen, hefsystemen, verlichting en elektrisch aangedreven beslag? Naast meubelverlichting, verkopen we ook allerlei andere producten. Bekijk ons aanbod.


Hoge kwaliteitsnormen

Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen. In 1995 werden we al gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001. De certificering conform DIN EN ISO 14001 is sinds 2000 het bewijs dat Häfele de natuurlijke hulpbronnen ontziet en milieubewust is.


Bekijk de meubelverlichting uit ons assortiment

Bekijk de meubelverlichting uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Is de meubelverlichting op voorraad? Dan wordt je bestelling al binnen 1-2 werkdagen geleverd. Je vindt de huidige beschikbaarheid in het bestelproces. Meer weten over de verlichting die we aanbieden? Neem gerust contact op door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. We komen zo snel mogelijk bij je terug.