​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Home      Service      Kennisbank      Schuifdeurbeslag

Schuifdeurbeslag kopen bij Häfele

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Schuifdeurbeslag kopen? Een schuifdeur is, zoals het woord al zegt, een deur die schuift in plaats van draait. Het grote voordeel daarvan is dat deze niet uitsteekt in geopende stand. Een schuifdeur bestaat uit één of meerdere deuren, die bij het openen en sluiten zijdelings of omhoog/omlaag bewegen.

Bij Häfele vind je schuifdeurbeslag om schuifdeuren van allerlei soorten en maten te laten bewegen. Wij hanteren twee hoofdgroepen, namelijk schuifdeurbeslag voor meubels en schuifdeurbeslag voor ruimtes. Bekijk het schuifdeurbeslag uit ons assortiment.​​​​​​​

Voor het aanschaffen van schuifdeurbeslag is het belangrijk om te weten van welk materiaal en hoe dik en zwaar de deur is, zodat het juiste systeem toegepast kan worden. Met ons Paneelgewicht-calculator bereken je eenvoudig het gewicht en kun je het juiste schuifdeurbeslag kiezen.

Naast het schuifdeurbeslag kun je ook accessoires bestellen om de schuifdeuren helemaal naar wens af te werken. Denk hier bijvoorbeeld aan deurgrepen, afdekkappen voor een looprail of uitlijnbeslag om kromtrekken van de schuifdeur te voorkomen. Häfele heeft een reeks aan accessoires op voorraad, die toegepast kan worden op het schuifdeurbeslag van Häfele Slido, Hawa en nog veel meer. Met deze accessoires kan aan alle wensen van de klant voldaan worden.

Daarnaast leveren wij ook schuifdeuren-op-maat. Met deze speciale service kun je eenvoudig kant-en-klaar geconfigureerde schuifdeuren bestellen.  Voor meer informatie kun je terecht bij de Slido R-Aluflex 80A.


Soorten schuifdeurbeslag

Binnen Häfele worden er twee groepen schuifdeurbeslag gehanteerd, namelijk schuifdeurbeslag voor meubels en schuifdeurbeslag voor ruimtes. 

Schuifdeurbeslag voor meubels - de benaming zegt het al - kan in verschillende meubels toegepast worden. In bijvoorbeeld tv-kasten, dressoirs, schuifdeurkasten en kledingkasten. Schuifdeurbeslag voor ruimtes omvat het beslag voor binnendeuren, maar ook voor schuifwandsystemen die ruimtes opdelen. Dit kan in huis of kantoor toegepast worden.

Wij bieden schuifdeurbeslag aan dat door onszelf ontwikkeld is en niet in de plaatselijke bouwmarkt te koop is. Dit schuifdeurbeslag is eenvoudig als compleet garnituur ofwel complete set te bestellen, zodat je tijdens het bestellen geen onderdelen vergeet en je niet alle losse onderdelen uit hoeft te zoeken.

Häfele heeft een reeks aan merken in schuifdeurbeslag op voorraad, waaronder Häfele Slido, Hawa en nog veel meer.


Bewegingstypen

Het deurbeslag schuifdeuren wat Häfele aanbiedt is ingedeeld in een aantal bewegingstypen.

 

​​​​​​​Line (lineaire schuifdeuren)

Staat voor alle schuifdeurbeslagen waarvan de deuren lineair, ofwel in één vlak, kunnen worden bewogen. De deuren blijven in hun vlak en lopen parallel. Ook bestaat de mogelijkheid om een aantal symmetrisch en telescopisch te openen.

 

Park (draaischuifdeuren)

Staat voor schuifdeurbeslag waarvan de deuren in een vak of aan de zijkant kunnen worden geparkeerd. De deuren worden in een parkeernis opgeborgen.

 

Fold (vouwschuifdeuren)

Staat voor schuifdeurbeslag voor vouwbare toepassingen.​​​​​​​


​​​​​​​

​​​​​​​Flush (gelijkliggende schuifdeuren)

Staat voor al het beslag dat het mogelijk maakt de deuren in gesloten toestand in één vlak mooi aan te laten sluiten. Bij het openen verlaten de deuren hun vlak/rail en lopen ze parallel.


Specialist op het gebied van beslag, verlichting en sluitsystemen

Wij zijn specialist op het gebied van beslag, elektrische sluitsystemen en verlichting. Deze producten zijn ontwikkeld voor het intelligente leven en het wonen van de toekomst. Zo vind je in ons assortiment naast schuifdeurbeslag ook meubelgrepen en knoppen, ladeblokken en kastwandsystemen, ladesystemen en ladegeleiders.

​​​​​​​


Bekijk het schuifdeurbeslag uit ons assortiment

Op zoek naar schuifdeurbeslag voor houten schuifdeuren of glazen panelen? Bekijk de verschillende soorten deurbeslag uit ons assortiment. Heb je een vraag over een van de producten uit ons assortiment, of heb je deskundig advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem gerust contact op door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens neemt een van onze medewerkers contact met je op.


Meer informatie vind je in de Meubelbeslag Techniek catalogus- en Bouwbeslag/- Schuifdeurbeslag catalogus

In deze catalogi vind je in één oogopslag alles wat je moet weten over schuifdeurbeslag.