Keukenverlichting

Keukenverlichting is van groot belang. Licht in de keuken zorgt niet alleen voor sfeer, maar kan ook heel praktisch zijn. In ons assortiment vind je verschillende soorten verlichting voor in de keuken, bijvoorbeeld voor in het plafond of onder de keukenkastjes. Bekijk de verschillende soorten keukenverlichting uit ons assortiment en plaats en bestelling in de webshop. Meer weten? Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Naar het assortiment


Het belang van keukenverlichting

Keukenverlichting is van groot belang. Niet alleen omdat de verlichting zorgt voor sfeer in de ruimte, maar ook omdat de verlichting praktisch is. Dankzij verlichting in de keuken kun je alles goed zien terwijl je aan het koken bent. Ideaal tijdens het bereiden van een maaltijd of het snijden van voedsel, of wanneer je wilt controleren of bepaald voedsel nog in goede staat is. Wel zo handig!


Verschillende soorten keukenverlichting

In ons aanbod vind je verschillende soorten keukenverlichting. Denk hierbij aan indirecte en directe verlichting, maar ook aan basisverlichting. We maken onderscheid tussen de volgende soorten verlichting:

Plafondverlichting voor in de keuken

Plafondlampen in de keuken vallen onder deze basisverlichting, omdat je ook met één druk op de knop de hele keuken wil verlichten. Keukenverlichting in plafond kunnen ook inbouwspots zijn. Deze worden vaak toegepast in een verlaagd plafond, waardoor de keuken een strakker design krijgt maar toch de hele keuken verlicht. In ons assortiment is keukenverlichting voor het plafond in verschillende variaties verkrijgbaar. Van ronde inbouwverlichting tot een LED-strip.

Onderbouwverlichting

Onderbouwverlichting in een keuken kan netjes weggewerkt worden onder de bovenste keukenkastjes of planken. Hierdoor valt de behuizing van de verlichting nauwelijks op. Door de onderbouw keukenverlichting onder de bovenkastjes te plaatsen, is het werkblad direct verlicht en heb je duidelijk zicht. Daarnaast kan de verlichting onder de keukenkast een bijdrage leveren aan de uitstraling van de keuken.


Kleurtemperatuur van het licht

Wist je dat de temperatuur van het licht in Kelvin waarde wordt uitgedrukt? Hoe lager de waarde uitgedrukt in Kelvin is, des te warmer is het licht. Andersom geldt: hoe hoger de waarde, hoe witter het licht. Zo kun je 6000K ongeveer vergelijken met de kleur van natuurlijk daglicht. Koude verlichting wordt veel gebruikt voor een moderne keuken of kast, terwijl warm witte verlichting zorgt voor meer sfeer in bepaalde ruimtes.


Bekijk de keukenverlichting uit ons assortiment

Bekijk de verschillende soorten keukenverlichting uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Is de keukenverlichting die je bij ons wilt bestellen op voorraad? In dat geval wordt je bestelling al binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd. Heb je een vraag over de verlichting voor in de keuken uit ons assortiment, of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Neem gerust contact op voor meer informatie door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie. We helpen je graag verder.

 

Contact(formulier)