Häfele introduceert LEDstrip voor zaagsnede

Slechts een simpele zaagsnede is voldoende om de nieuwe subtiele LEDstrip van Häfele te plaatsen. Dat is niet alleen snel en eenvoudig voor diegene die de strip monteert, maar ook de eindgebruiker kan met deze strip legplanken blijvend in hoogte verstellen.

Zo simpel was het plaatsen van verlichting nog nooit: zaag een 4mm brede zaagsnede met een diepte van 1cm en druk de silicone LEDstrip simpelweg in de zaagsnede. De dunne streep verlichting ontstaat doordat de LEDlampjes een kwarslag gedraaid liggen, waardoor het licht vanuit de smalle zijde uitstraalt. De LEDs liggen in een silicone omhulsel met platte zijdes, waardoor legplanken blijvend verplaatst kunnen worden zonder gevolgen voor de verlichting.

 

De strip is leverbaar in 3 lengtes; 1000, 2500 en 3000mm en eenmalig in te korten. De lange lengtes maken het mogelijk om hoge kledingkasten of meubels in één strip te voorzien van verlichting. Ideaal voor hoge maatwerkkasten of voor winkelinrichting. Daarnaast is er keuze in lichtkleur: warmwit of koudwit, afhankelijk van voorkeur of doel.

 

Kortom: eenvoud en snelheid voor montage en flexibel en subtiel in gebruik.

 

Link naar product: https://www.hafele.nl/nl/product/led-strip-silicone-led-1152/83300985/?MasterSKU=000001440000886400020023#

Bestelinformatie: LED 1152, artikelnr 833.00.985

 


Afbeelding in bijlage: rechtenvrij en gratis te gebruiken onder vermelding Foto: Häfele

 

Over Häfele

Häfele Nederland BV is een 100% dochteronderneming van de Häfele-Group, een internationale onderneming op het gebied van meubelbeslag, bouwbeslag, verlichting en het elektronische sluitsystemen. Häfele Nederland BV richt zich op de Nederlandse markt en is gevestigd in Apeldoorn.