Hafele.nl      Over Häfele      Häfele producten      Häfele Déco-collectie 2023

Häfele Déco-collectie 2023


Functionaliteit en design gaan hand in hand.​​​​

Elke twee jaar lanceren wij een nieuwe collectie grepen en knoppen. Wij kijken naar trends in kleuren, vormen en gebruik. Voor onze nieuwste collectie meubelgrepen hebben we bekende designers als Sascha Sartory, Francesco Buzzo en Serena Lambertoni benaderd om hun creativiteit te vertalen in een vernieuwende range grepen: de H23 Déco Collectie. Een collectie met een mooie balans tussen functionaliteit en moderne uitstraling. De nieuwe decoratieve collectie werd speciaal door en voor Häfele ontwikkeld en omvat 19 unieke modellen voor bijvoorbeeld keukens, badkamers en woonkamers. Ze zijn exclusief verkrijgbaar bij Häfele.  

Naar de producten

  


Hoogtepunten uit de H23 Déco-collectie

​​​​​​​De H23-collectie omvat in totaal 125 nieuwe artikelen - meubelgrepen en bijpassende -knoppen. Van handgrepen die zacht en glad aanvoelen, tot grepen in een ruwere, industriële of modern klassieke stijl. Hoe veelzijdig de ontwerpen ook zijn, ze brengen stuk voor stuk design en functionaliteit samen. Laat je verrassen en inspireren door onze nieuwe handgrepen, die uitnodigen tot aanraken! 

H2305/2310/2315 – Een gevoel dat inspireert

Elegante handgrepen met een moderne look en een kenmerkend handgevoel. De opvallende gekartelde textuur is zowel een blikvanger als een tactiele beleving die je terugvoert naar vroeger.

Naar het product

H2320/2325 – Moderne elegantie

De klassieke inrichtingsstijl krijgt een eigentijdse interpretatie. De zachte, ovale rondingen stralen rust en harmonie uit. Daarnaast biedt de zachte, bolle achterkant een comfortabele grip, terwijl de holle voorkant boeiende lichtreflecties in de ruimte creëert. Geef je meubelfronten met deze grepen een frisse, stijlvolle uitstraling. 

Naar het product

H2330/2335 – De kunst van het weglaten

Modern en tijdloos zoals de Scandinavische woonstijl. Op het eerste gezicht is de vorm eenvoudig; het ontwerp is recht en clean. De kegelvorm geeft de handgreep en knop daarentegen een onderscheidend en exclusief karakter. Zo ontstaan ​​de designklassiekers van morgen. 

Naar het product

H2340 – Favoriet in loftstijl

Robuust, maar toch sierlijk. Dit krachtige ontwerp kenmerkt zich door zijn industriële uitstraling. De grepen zijn breed inzetbaar, maar komen vooral mooi tot zijn recht in een industriële loftstijl. 

Naar het product

H2345 – Retro Chic

De lineaire structuur doet denken aan het fluweelzachte oppervlak van ribfluweel en het kenmerkende design uit de jaren '70. Desondanks is deze karakteristieke handgreep een volledig eigentijds ontwerp. De combinatie van nostalgische en eigentijdse elementen maakt deze handgreep zowel vertrouwd als modern.

Naar het product

H2350/2355 – Natuurlijke vormen in een modern jasje 

Het zijn de meubelgrepen die meubels tot blikvangers maken en traditioneel vakmanschap combineren met innovatief design. De vorm van deze grepen is geïnspireerd door de natuurlijke vorm van een uitgesneden blad aan een boom. Uniek, onderscheidend, elegant. En winnaar van de German Design Award! 

Naar het product

Ontdek meer eyecathers uit onze ruime collectie meubelgrepen

 


Meer inspiratie vind je in onze collectiebrochure

 

 

In de brochure meubelgrepen collectie vind je alles in één oogopslag

 

 

 

 

 


 

Meubelgrepen collectie in de online shop


Interesse gewekt?

Ontdek en bestel dan nu de Häfele meubelgrepen collectie in de online shop.


​​​​​​​Naar de producten
 


 

Unieke diversiteit – Snuffel rond in de onlineshop van Häfele

Häfele Eigensortimente

 

Uit ervaring: Häfele eigen assortiment

Al meer dan 90 jaar bundelen wij het beste uit onze praktijk in onze eigen assortimenten.

​​​​​​​Ontdek het Häfele assortiment

 

 

Haefele Produktwelt

 

Voor elk wat wils: De productwereld van Häfele

Maak jouw keuze uit meer dan 154.000 artikelen wereldwijd van de beste kwaliteit van Häfele of sterke partnermerken van Häfele.