Onze deskundigheid voor jouw resultaat – Ons eigen assortiment

Häfele staat al sinds 90 jaar niet alleen voor uitgebreide ervaring met meubelbeslag, maar voor veel meer. Als specialist voor beslag, elektrische sluitsystemen en verlichting ontwikkelt Häfele het intelligente leven en wonen van de toekomst. In ons eigen assortiment bundelen we het beste uit onze praktijk en brengen we door Häfele ontwikkelde innovatieve productoplossingen op de markt.

Inspiratie voor jouw meubelbouw. Ontdek onze highlights.
 

Loox 5 hét LED-verlichtingssysteem.

Loox 5

Veel toepassingen, één systeem.

Versatile

Meer ruimte. Free space.

Free Space

Frame Fix. Schoon en eenvoudig.

Frame Fix

 

Häfele Alusplash®

Häfele AluSplash® is het innovatieve spatbeschermings- en wandpaneel voor de keuken – de oplossing voor nieuwbouw of renovatie van jouw keuken.

Meer ervaren

 

Häfele Aquasys

De badkamer is niet alleen een wasruimte - het is een woonruimte. Geef je badkamer met het Aquasys assortiment van Häfele een 'feel-good-karakter’ en creëer afhankelijk van het gebruikte materiaal, armaturen en productfuncties helemaal jouw eigen wereld in de badkamer.

Meer ervaren

 

Häfele Axilo™

AXILO™ van Häfele is een revolutionair plintverstelsysteem. Met de combinatie van het verstelgereedschap met de plintverstelvoet wordt het nivelleren van een keuken resp. meubel een eenvoudige, comfortabele aangelegenheid.

Meer ervaren

 

Häfele Dialock

Het elektronische sluitsysteem Häfele Dialock staat voor intelligent toegangsbeheer - in netwerken, contactloos en betrouwbaar.

Meer ervaren

 

Häfele draadmanden

Het assortiment draadmanden van Häfele voor de keuken is ideaal voor een zowel mooie als functionele inrichting van jouw keukenkasten.

Meer ervaren

 

Häfele DressCode

In één greep alles vinden, zonder alsmaar heen- en weerschuiven: precies daarvoor hebben we het kastinterieursysteem Häfele Dresscode ontwikkeld.

Meer ervaren

 

Häfele Free

Met de Free familie ontwikkelt Häfele zijn in jaren gegroeide competentie verder. Onze kwaliteitsnormen kunnen uitsluitend vervuld worden met het ontwikkelen van een eigen Free klepassortiment van Häfele.

Meer ervaren

 

Häfele Ixconnect

Zo worden jouw ideeën werkelijkheid: als uitvinder van de Minifix verbinder – de pionier van de moderne corpusverbinder – hebben wij in beslissende mate bijgedragen aan het succes van meeneemmeubelen.

Meer ervaren

 

Häfele thuiswerkbureau

Het thuiswerkbureau van Häfele is de optimale oplossing voor het thuiskantoor, dat zowel qua vormgeving als ook functioneel in elke woonomgeving past en tegelijkertijd je gezondheid ondersteunt. Met 156 mogelijke varianten kan iedereen zijn eigen stijl ontwerpen.

Meer ervaren

 

Häfele opklapbedden

Kleinere plattegronden vragen meer leven per m². Met ons uitgebreid assortiment aan hoogwaardige opklapbedden is er volop keuze voor ruimtebesparende en multifunctionele woonoplossingen.

Meer ervaren

 

Häfele Loox

Licht in het meubel is allang geen accessoire meer dat achteraf nog aangebracht wordt. Tegenwoordig heeft licht een essentiële en onmisbare comfort-functie in het meubel en in de ruimte.

Meer ervaren

 

Häfele Matrix

Matrix is het assortiment laden van Häfele met het ladesysteem "Matrix Box” en de kant-en-klare laden "Matrix Pro".

Meer ervaren

 

Häfele meubelgrepen designklassiekers

De design klassiekercollectie meubelgrepen van Häfele presenteert meubelgrepen, knoppen en garderobehaken van toonaangevende designers en architecten van de afgelopen decennia en laat deze als esthetische blikvanger herleven.

Meer ervaren

 

Häfele greepcollecties

Inspiratie zoek je niet, de deur wordt voor je geopend: ontdek de collecties meubelgrepen van Häfele in verschillende vormen en kleuren, materialen en oppervlakken – voor elke stijl en elke smaak.

Meer ervaren

 

Häfele Officys

Meer dan kantoormeubelbeslag: bij Häfele beschouwen wij elke werkplek als één geheel. Wij leveren een grote verscheidenheid aan multifunctionele, perfect op jouw behoeften afgestemde kantoorconcepten.

Meer ervaren

 

Häfele Slido

Fronten bewegen zich speels eenvoudig met ons Slido beslagsysteem, dat in verschillende openingswijzen verkrijgbaar is.

Meer ervaren

 

Häfele Startec Frame Fix

Met de kozijnbevestiging Startec Frame Fix is een snelle, eenvoudige en ecologische deurmontage en -demontage mogelijk voor houten binnendeurkozijnen – zonder milieubelastend montageschuim.

Meer ervaren

 

Häfele Versatile

Het designconcept van het stelling- en kastsysteem Versatile van Häfele kan harmonisch geïntegreerd worden in alle woonruimten en kan, helemaal afgestemd op jouw wensen, ruimten verbinden en indelen.

Meer ervaren

 

Verder denken. Al meer dan 100 jaar.

Het beste van ons: Häfele highlights 2020

Als specialist voor beslag, elektrische sluitsystemen en verlichting is Häfele trendsetter en ontwerpen wij het intelligente leven van de toekomst. Denk met ons mee en ontdek nu innovatieve highlights, die de wereld van het meubelbeslag radicaal veranderen.