Leveringen


 

Wij streven ernaar alle bestellingen op een efficiënte en veilige manier bij onze klanten te bezorgen. Lees hieronder meer over onze leveringen.

Vervoerders

Voor de verzending van reguliere pakketten maken wij gebruik van de bezorgdienst DPD. Lengtevrachten en palletvrachten worden verzorgd door Dachser om jouw bestelling veilig te bezorgen.

Leveringstermijn

Bij het plaatsen van je bestelling wordt de beschikbaarheid van het product direct weergegeven. Als het product op voorraad is, streven wij ernaar je bestelling binnen 1–2 werkdagen te leveren.

Leveringskosten

Voor bestellingen boven €150,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Bij bestellingen onder de €150 wordt een standaardbedrag van €6,95 aan verzendkosten toegevoegd.

Leveringsopties

Bij het plaatsen van je bestelling heb je de mogelijkheid om het gewenste levermoment per artikel aan te geven. Zo kun je zelf bepalen wanneer het beste uitkomt.

 

Afleveradres

Je kunt het afleveradres per bestelling aanpassen, zolang het nieuwe afleveradres zich binnen Nederland bevindt. Op deze manier bieden wij flexibiliteit in het ontvangen van je bestelling op de locatie die het handigst voor jou is.

Bestelling volgen

Volg de status van je bestelling via je account. Zodra je bestelling is overgedragen aan de vervoerder kun je de leveringsstatus volgen met behulp van het verzendnummer. Bij verzending via DPD Pakketservice ontvang je ook een update per e-mail met een track & trace link.