Kennisbank

Ben je opzoek naar meer informatie over bepaalde productgroep(en)? Neem dan eens een kijkje in de kennisbank van Häfele. In de kennisbank van Häfele vind je handige informatie over onze productgroep(en). Denk hierbij aan informatie over producten van klepbeslag tot valdorpels. ​​​​​​​Over deze productgroep(en) wordt onder andere uitgelegd wat het is, wat het product doet, welke soorten er zijn, welke montagemogelijkheden er zijn en welke materiaalkeuzes Häfele aanbiedt. Met deze informatie hopen wij het vinden van inspiratie en het kiezen van de juiste producten voor jouw woon- en/of interieursituatie eenvoudiger en leuker te maken.

Heb je alsnog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Deurdrangers

Deurdrangers

​​​​​​​Deurdranger nodig? Häfele biedt een ruim assortiment van deurdrangers in een complete set. Weet je niet welke deurdranger je nodig hebt? Klik dan verder voor meer informatie.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Lees verder

Scharnieren

Scharnieren

​​​​​​​Ben je op zoek naar scharnieren? Häfele biedt verschillende soorten scharnieren, die elk geschikt zijn voor bepaalde toepassingen. Klik verder voor meer informatie over de soorten scharnieren.

​​​​​​​Lees verder

Deurscharnieren

Deurscharnieren

​​​​​​​Häfele biedt talloze soorten deurscharnieren aan voor verschillende toepassingen. Weet je nog niet welke soort deurscharnier je nodig hebt? Klik dan verder voor meer informatie.​​​​​​​

Lees verder​​​​​​​

Potscharnieren

​​​​​​​​​​​​​​Potscharnieren nodig? Häfele heeft een ruim assortiment aan potscharnieren. Weet je nog niet zeker welke soort potscharnier je nodig hebt? Klik dan verder om meer te lezen over potscharnieren.

Lees verder

Klepscharnieren

​​​​​​​Ben je op zoek naar klepscharnieren? Häfele heeft een divers aanbod aan klepscharnieren voor verscheidene toepassingen. Klik verder voor meer informatie over klepscharnieren.​​​​​​​

Lees verder

Paumelles

​​​​​​​Bij Häfele vindt je allerlei soorten deurpaumelles. Weet je niet zeker welke paumelles je nodig hebt? Klik dan verder voor meer informatie over de soorten deurpaumelles.​​​​​​​

Lees verder

Schuifdeurbeslag

​​​​​​​Häfele heeft een groot assortiment aan schuifdeurbeslag en schuifdeur accessoires. Daarnaast bieden wij een schuifdeuren-op-maat service. Klik verder voor meer informatie over schuifdeuren.​​​​​​​

Lees verder

Schuifdeurbeslag - meubels

​​​​​​​Schuifdeurbeslag voor meubels nodig? Häfele biedt schuifdeurbeslag voor diverse toepassingen en materialen. Klik verder voor meer informatie over schuifdeurbeslag voor meubels.​​​​​​​

Lees verder

Schuifdeurbeslag - deuren

Schuifdeurbeslag voor deuren en ruimtes nodig? Bij Häfele vindt je schuifdeurbeslag voor diverse toepassingen en materialen. Klik verder voor meer informatie over schuifdeurbeslag voor ruimtes.​​​​​​​

Lees verder

Accessoires schuifdeuren

​​​​​​​Accessoires voor je schuifdeur nodig? Häfele biedt verscheidene soorten accessoires aan. Weet je nog niet welke accessoires je nodig hebt? Klik dan verder voor meer informatie.​​​​​​​

Lees verder

Schuifdeuren op maat

​​​​​​​Bij Häfele kun je kant-en-klaar geconfigureerde schuifdeuren, ook wel Slido R-Aluflex 80 A bestellen. Klik verder voor meer informatie over deze schuifdeuren-op-maat.
​​​​​​​

​​Lees verder​​​​​​​

Schroeven

​​​​​​​Weet je niet zeker welke schroeven je nodig hebt? Ieder klus is anders en daarom is het verstandig om de juiste schroeven te kiezen. Klik verder voor meer informatie.
​​​​​​​

Lees verder

Valdorpels

Valdorpels

Ben je op zoek naar valdorpels? Bij Häfele vind je verschillende soorten valdorpels. Weet je niet zeker welke valdorpel je nodig hebt? Klik verder voor meer informatie.

Lees verder

​​​​​​​Ledstrips op maat

​​​​​​​Ledstrips op maat kopen bij Häfele? Ledverlichting is inmiddels niet meer weg te denken als het gaat om meubelverlichting. Klik verder voor meer informatie.
​​​​​​​

Lees verder

​​​​​​​Ladesystemen

​​​​​​​Ladesystemen aanschaffen? Bij Häfele vind je ladesystemen van de hoogste kwaliteit voor elke toepassing. Klik verder om voor meer informatie.
​​​​​​​

Lees verder

Ladegeleiders

Op zoek naar ladegeleiders of laderails? Denk aan softclose ladegeleiders of push-to-open ladegeleiders. Dan ben je bij Häfele bij het juiste adres. Lees verder voor meer informatie.

Lees verder