Häfele Axilo®

 

Häfele Axilo® is een plintverstelsysteem dat uniek is. Dankzij het verstelwerktuig en de Axilo stelpoot is het afstellen van keukenkasten eenvoudig en comfortabel. Axilo® plintverstelsysteem maakt het mogelijk de achterste stelvoeten eenvoudig te verstellen. Axilo® zorgt ervoor dat je altijd je waterpas in zicht hebt, waardoor je tijd en energie bespaart. De Axilo® is een snelle, eenvoudige, efficiënte, ergonomische en ergonomische oplossing voor allerlei meubels, van keuken- en kantoorkasten tot kledingkasten. Het Axilo stelpoot systeem omvat alle onderdelen, van de stelpoten tot de plinthouders en van plintprofielen tot het benodigde gereedschap. Hier lees je meer over de voordelen van de twee Häfele plintverstellingssystemen AXILO® 48 en AXILO® 78.

De Axilo® stelpoten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, allemaal nog met 10 mm te verlagen of 20 mm te verhogen. De Häfele AXILO® 48 heeft stelpootjes die toepasbaar zijn van 92 tot 200 mm en de Häfele AXILO® 78 van 35 tot 220 mm. Deze poten zijn dus erg geschikt als stelpoten voor keukenkasten of andere zwaardere meubels. Bekijk de Häfele Axilo® uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop.

 

Naar het assortiment


Häfele Axilo®: Wat maakt het uniek?

Axilo® is een geavanceerd stelpootsysteem ontworpen door Häfele om de stabiliteit van keukenkasten te verbeteren en oneffenheden in de vloer te compenseren. Wat dit systeem onderscheidt van traditionele stelpoten is de aanpasbaarheid en innovatieve technologie die het biedt. Door altijd zicht te hebben op de waterpas tijdens het werken vóór de kasten, stroomlijnt Axilo® het installatieproces en bespaart het tijd en energie. Het is de perfecte metgezel voor iedereen die streeft naar professionele resultaten met een minimum aan inspanning. Investeer vandaag nog in Axilo® en ontdek de moeiteloze wereld van efficiënt keukenwerk.

 


Ergonomisch comfort met Häfele Axilo®

Häfele Axilo® is een ware game-changer als het gaat om ergonomie. Geen gedoe meer met bukken, kruipen of strekken – met Axilo® wordt het aanpassen van de achterste keuken stelpoten een moeiteloze ervaring. Axilo® staat synoniem voor ergonomisch gemak. Het systeem elimineert de noodzaak om oncomfortabele posities aan te nemen bij het aanpassen van de stelpoten van keukenkasten. Geen bukken meer om onder de kasten te komen, geen gedoe met kruipen over de vloer. Axilo® maakt het hele proces soepel en probleemloos. Met het verstelgereedschap en eventueel de verlenging, heb je een tang in huis die te gebruiken is voor ergonomische en tijdbesparende hoogteverstelling. Door het elimineren van de noodzaak om te bukken of te strekken, biedt Axilo® verlichting voor rugpijn die vaak wordt geassocieerd met traditionele methoden van het aanpassen van stelpoten. Met Axilo® zijn aanpassingen aan de stelpoten snel en efficiënt. Dit betekent minder tijd besteed aan het fysiek afstellen van de keukenkasten en meer tijd om te genieten van de keuken. Of je nu een doorgewinterde keukenontwerper bent of gewoon je eigen keuken wilt aanpassen, Axilo® maakt ergonomie toegankelijk voor iedereen. Geen complexe handelingen, geen speciale vaardigheden vereist.


Universeel en snel: Häfele Axilo®

Axilo® is ontworpen met universaliteit in gedachten. Of je nu werkt aan het creëren van een functionele keukenruimte, een georganiseerd kantoor of een stijlvolle kledingkast, Axilo® past zich aan aan verschillende kasttypen en -formaten. Zijn veelzijdigheid maakt het de ideale keuze voor verschillende ruimten in huis of op kantoor. De eenvoudige installatie en het intuïtieve ontwerp maken Axilo® een snel aanpasbaar systeem. Of je nu een ervaren professional bent of een doe-het-zelver, Axilo® vereenvoudigt het aanpassingsproces, waardoor je kostbare tijd bespaart. Geen complexe procedures, gewoon snel en efficiënt werken. Axilo® past zich niet alleen aan verschillende kasttypen aan, maar het kan ook worden aangepast aan diverse ontwerpstijlen. Of je nu een moderne keuken, een zakelijk kantoor of een klassieke kledingkast hebt, Axilo® voegt een vleugje functionaliteit toe zonder afbreuk te doen aan het ontwerp.


Bevestigingsplaat en buis met inschroefglijder apart bestellen

Het Häfele plintverstelsysteem bestaat uit de bevestigingsplaat en buis met inschroefglijder, wat een geavanceerde oplossing biedt voor het afstellen en positioneren van keukenplinten. De bevestigingsplaat zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar; rechthoekig, driehoekig en bij de Axilo® 48 ook in een ronde versie. Deze kunnen gemonteerd worden door te schroeven of in te persen. Wanneer je de stelpoten van Häfele Axilo® gebruikt, zal er altijd ruimte zijn tussen de keukenkasten en de ondergrond. Deze ruimte wordt vaak afgedicht met plinten. Een plinthouder zorgt ervoor dat je de plint heel snel aan de stelpoten bevestigt. De plint is ook makkelijk los te halen wanneer dit nodig is, zonder extra gereedschap. 

Wat is het verschil tussen Häfele Axilo® 48 en 78?

Häfele Axilo® 48

- Mogelijke hoogtes van 92 tot 200 mm
- Diameter van 48 mm
- Draagvermogen tot 150 kg
- Beperkte keuze aan accessoires
- Beperkt gebruik van materialen

Häfele Axilo® 78

- Mogelijke hoogtes van 35 - 220 mm
- Diameter van 78 mm
- Draagvermogen tot 250 kg
- Compleet assortiment accessoires
- Professionele aanbeveling voor timmerlieden en installateurs


Bestel Häfele Axilo® keuken stelpoot in de webshop

Bekijk de Häfele Axilo® uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Wanneer de meubel pootjes naar wens op voorraad zijn, worden ze binnen 1 à 2 werkdagen bezorgd. Wil je meer informatie over producten of heb je andere vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op via 055-5384600, de chatknop rechtsonderin op de pagina of laat je gegevens achter in het contactformulier. Wij helpen je graag verder om de juiste producten te kiezen.