Producten

Projectinformatie

  • Project: Meininger Hotel Amsterdam Amstel
  • Locatie: Amsterdam
  • Aantal kamers: 186
  • Partner(s): Meininger
  • Architect: Powerhouse Company Rotterdam
  • Marktsegment: Hospitality
  • Oplevering: 2018

Contact

+31 (0) 55 538 46 86

Contactformulier

Meininger Hotel Amsterdam Amstel

Highlights locatie:

Meininger - met hotels door heel Europa - heeft twee hotels in onze hoofdstad. Het Meininger Hotel Amsterdam Amstel ligt naast treinstation Amsterdam Amstel. Niet in de drukte van de binnenstad, maar wél op prettige afstand van het beursgebouw RAI of het culturele Carré. En wie even wat rust wil, kan genieten van het nabijgelegen Prins Bernhardpark en Park Frankendael. Meininger Hotel Amsterdam Amstel kiest voor gezelligheid, comfort en een feel good-sfeer.

Uitdaging project:
Een hotel dat naast kamers voor families en zakenreizigers ook een heel scala aan mogelijkheden beschikbaar heeft voor klassenuitjes en backpackers. Met name die laatste categorie heeft genoeg keuze. Van privékamers voor individueel gebruik tot groepskamers én diverse soorten slaapzalen (gemixte bezetting of enkel voor vrouwen). En juist die diversiteit in gebruik is de basis voor een goed functionerend elektronisch deurslotensysteem. Gebruiksvriendelijk, duidelijk, kwalitatief en veilig zijn hierin vereiste kernwoorden.

Oplossing Häfele:
Op het moment dat er in Nederland een Meininger hotel gebouwd wordt, komt Häfele als preferred supplier voor toegangssloten in beeld. En niet zonder reden. Met het Häfele Dialock systeem heeft het hotel een goed managebaar sluitysteem in handen. De sloten zijn programmeerbaar naar behoefte. Gasten krijgen een keycard die toegang geeft tot die deuren die horen bij het type en tijdbestek van hun bezoek. En dat geldt ook voor het hotelpersoneel. Van facilitaire ruimte, gastenkeuken tot gamezone: elke ruimte vereist een geregistreerde toegang. Last, but zeker not least, kon Häfele ook wat betekenen in het leveren van maar liefst 802 matrassen. 

 

Elektronische deursloten op alle toegangsdeuren van het hotel.

Elektronische deursloten

Häfele voorzag 802 bedden van matrassen.

Matrassen

Gepersonaliseerde keycards om deuren mee te openen.

Keycards