Blum Legrabox

Blum Legrabox nodig? De Legrabox van Blum valt op door zijn elegante uitstraling en strakke lijnen. Verkrijgbaar in vijf ladehoogtes en verschillende kleuren is het dé ideale moderne allrounder voor in de badkamer, slaapkamer of keuken. De Legrabox is verkrijgbaar in standaardmaten, maar je kunt er ook voor kiezen om kant-en-klare lades via de configurator te bestellen. Ontdek de Blum Legrabox binnenlade, besteklades of voorraadlades in ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Wij verzenden de bestelling dan zo spoedig mogelijk.

 

Bekijk het assortiment
 


Blum Legrabox binnenlades, besteklades en voorraadlades

Voor je de knoop doorhakt en een specifieke Legrabox binnenlade of voorraadlade kiest, is het belangrijk om de functie en beoogde toepassing te bepalen. Een overzicht van de mogelijk toepassingen en de geschikte uitvoering:

  • Lade/binnenlade: Blum Legrabox N, Blum Legrabox M en Blum Legrabox F
  • Voorraadlade/binnenlade: Blum Legrabox C en Blum Legrabox

Elk type lade heeft een minimale inbouwhoogte. Dit is de ruimte die je nodig hebt om de keukenlade in de keukenkast te monteren. Bij een standaard keukenkast wordt vaak een binnenlade of een besteklade, in een hogere lade gemonteerd. Zo benut je alle ruimte in de keukenkast.

  • Blum Legrabox N: ladehoogte 66 mm
  • Blum Legrabox M: ladehoogte 90 mm
  • Blum Legrabox K: ladehoogte 128 mm
  • Blum Legrabox C: ladehoogte 177 mm
  • Blum Legrabox F: ladehoogte 240 mm

 


Wat is een Blum Legrabox binnenlade en voorraadlade?

Een binnenlade binnen het dit systeem is een lade die zich binnen een grotere kast of lade bevindt. Deze binnenlade kan worden gebruikt om de opslagruimte binnen een grotere lade te organiseren en te optimaliseren. Binnenlades kunnen verschillende hoogtes en dieptes hebben, afhankelijk van de behoeften en configuratie van de kast. Het gebruik van de lades kan helpen bij het organiseren van kleinere items, het scheiden van verschillende soorten benodigdheden en het maximaliseren van de beschikbare ruimte in de lade.

Pas de binnenlade of voorraadlade aan met handige interieuraccessoires zoals verdeelschotten, inzetbakken en antislipmatten om de functionaliteit verder te verbeteren en de opslagopties te diversifiëren. Een Legrabox voorraadlade is ideaal voor het organiseren van voedselwaren, kruiden, blikjes, flessen en andere keukenbenodigdheden die een groter formaat hebben. Zodoende zorg je voor overzicht in de keuken.

 


Kies je gewenste kleur en lengte ladegeleiders

Kies je voor de voor dit systeem? Dan heb je keuze uit de volgende kleuren:

  • RVS
  • Zijdewit
  • Oriongrijs
  • Terrazwart

De keuze in kleuren hebben geen invloed op de werking van de lade en de maatvoering blijft gelijk. De lade zijkanten en de afdekkappen worden uiteraard in dezelfde kleur geleverd. Naast de gekozen kleur is ook de lengte van de ladegeleiders van belang. De benodigde lengte van de ladegeleider is afhankelijk van de diepte van de Blum Legrabox (binnen)lade.

 


 

Bewegingstechnologieën van de ladegeleider

De lades van Blum zijn ontworpen om 100.000 keer te worden geopend en gesloten. De verschillende Blum-bewegingsmechanismen staan garant voor nog meer comfort bij het dagelijkse gebruik. Dit zijn:

  • Blumotion: het dempsysteem Blumotion zorgt voor zacht en geruisloos sluiten, zelfs als de gebruiker een volle lade met kracht dichtschuift
  • Servo-Drive: dankzij de elektrische ondersteuning van Servo-Drive kan de lade worden geopend door het front zachtjes aan te raken
  • Tip-On Blumotion: Tip-On Blumotion combineert de voordelen van de openingsondersteuning Tip-On met de Blumotion-demping. De Tip-On zorgt ervoor dat een lade zich opent wanneer je er zachtjes tegenaan duwt. Door het frontpaneel te duwen, gaat de lade vanzelf open. Als je de lade sluit, zal het systeem de lade opvangen

 


 

Optimale stabiliteit voor elke systeemhoogte

Voor een stabiele verbinding van het front met de ladegeleider hebben de systemen N, M, K en C elk een eigen frontbevestiging. Voor de systeemhoogte F wordt de frontbevestiging van systeemhoogte M op elke ladezijkant drievoudig ingebouwd. Als alternatief kan de frontbevestiging van de systeemhoogte C of M ook op elke ladezijkant dubbel worden ingebouwd.

 


Een Blum Legrabox besteklade maken met Orgalux

Altijd snel het juiste bestek bij de hand hebben tijdens het koken van een maaltijd of voor een diner? Met een opbergsysteem van Orgalux kun je de lades en kasten in de keuken naar eigen wens inrichten. Kies een bestekindeling zodat je besteklade niet meer rammelt en je het overzicht bewaard. De indelingen zijn in verschillende kleuren beschikbaar, zodat deze bij de uitstraling van jouw keuken aansluiten. Ook is er de mogelijkheid om bij het configureren van je lades op maat in een paar klikken een lade-indeling te bestellen.

De configurator maakt automatisch meerdere voorstellen voor lade-indelingen die passen bij de door jou gekozen lades. Op de Häfele-website kun je via de configurator kant-en-klare Blum Legrabox lades bestellen. Dit bespaart je geld, arbeidskracht en tijd. Configureer en bestel eenvoudig online om het daarna op locatie naar wens uit te pakken en te monteren. Door de snelle levertijden en kostentransparantie geeft dit je planningszekerheid.

 


Blum ladesysteem kopen bij Häfele

Blum Legrabox lades kopen? Als de door jou gekozen lades op voorraad zijn, leveren we deze binnen 1 à 2 werkdagen. Je vindt de beschikbaarheid van het product wanneer je je bestelling plaatst. Vragen? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie! Dit doe je door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, de chat te gebruiken of te bellen naar 055-5384600.


Meer informatie vind je in de Meubelbeslag Techniek catalogus en het Keuken-Assortiment boek

In deze catalogi vind je in één oogopslag alles wat je moet weten over de Blum Legrabox.