Inbouwspots kopen

​​​​​​​Inbouwspots vervullen vandaag de dag een onmisbare rol qua functionaliteit en comfort als het gaat om ledverlichting. Door de jaren heen zijn inbouwspots erg populair geworden. Dat komt omdat inbouwspotjes mooi verzinken in het plafond. De combinatie van licht in een kamer en licht in een meubel heeft invloed op je welzijn. Helder en koel licht bevorderen je concentratie, terwijl warm en gedimd licht ontspanning bevorderen. De ledverlichting beïnvloedt de beleving van de hele ruimte. Häfele biedt met zijn Loox-systeem alle benodigde verlichting voor een individueel lichtontwerp. Bekijk de inbouwspotjes uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Wanneer de producten op voorraad zijn, worden ze binnen 1-2 werkdagen geleverd.

 

Bekijk het assortiment


Ledverlichting

Ledverlichting is tegenwoordig bekend om het feit dat het duurzaam en zuinig is. Een ledlamp kan namelijk tot 50.000 branduren meegaan. Tegenwoordig komen er in elk huishouden wel inbouwspots led verlichting voor. De overstap naar led verlichting zorgt ervoor dat je veel kosten bespaart in vergelijking met bestaande inbouwspotjes zonder led aansluiting en/of lichtbronnen. Daarnaast hoef je door de inbouwspots geen lampen meer op te hangen, maar kun je juist ruimte creëren. Er hangen geen objecten meer aan het plafond, waardoor je interieur een strak en modern uiterlijk krijgt.


Led inbouwspots dimbaar

Bij dimbare inbouwspots kun je de intensiteit van de verlichting aanpassen. Met een dimmer kun je de felheid van de inbouwspots dimbaar maken. Met inbouwspotjes creëer je snel de juiste sfeer in elke ruimte. Het spotje maakt een hoogwaardige indruk en verfraait elk plafond of meubel in elke ruimte.

Of je nou op zoek bent naar inbouwspots voor in de keuken of inbouwspots voor in de badkamer, voor elke situatie hebben wij een passende oplossing.


Inbouwspots keuken

Keukenverlichting is voor ieder huishouden onmisbaar. Het is namelijk belangrijk om goed te kunnen zien in je keuken, omdat je werkt met scherpe messen en hete pannen. Je wilt natuurlijk wel zien waar je mee bezig bent. Wanneer je inbouwspots in je keuken toepast als werkverlichting, kun je het 24V systeem van Häfele gebruiken. Dit systeem voldoet perfect aan de eisen om plekken als het aanrecht en het fornuis te voorzien van goede verlichting.

Het 12V systeem voldoet aan alle eisen om sfeerverlichting toe te passen in je keuken. Inbouwspots in je keuken kunnen sfeerverhogend zijn en je kunt er mooie voorwerpen mee accentueren. Naast het feit dat de inbouwspots verschillende afmetingen hebben, zijn deze ook verkrijgbaar in verschillende kleurvariaties, namelijk zwart, wit en aluminium.


Inbouwspots badkamer

Wanneer je inbouwspots in je badkamer plaatst, kan dat zorgen voor een rustgevende en moderne stijl. Inbouwspotjes voor badkamers kun je op verschillende plaatsen toepassen. Zo kun je inbouwspots boven het bad plaatsen voor een romantische sfeer of boven de wastafel als werklicht.

Dankzij het Plug & Play systeem van Häfele is het mogelijk om op een simpele manier de systemen op elkaar aan te sluiten, zonder dat je bijvoorbeeld hoeft te solderen. Houd er wel rekening mee dat je inbouwspotjes bestelt die voldoende waterdicht zijn. Een IP44 normering voor de inbouwspot wordt aanbevolen!

 

Meer weten over inbouwspots uit ons assortiment? Neem contact op door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. We helpen je graag verder!


Meer informatie over inbouwspotjes vind je in onze brochure

In deze brochure vind je in één oogopslag alles wat je moet weten over inbouwspots.

 

 

 

 

Naar de brochure