Service+ Op-Maat

Uitbesteden voor tijdwinst en kostenbesparing

Op een rijtje:
+ Bespaar tijd en opslagruimte
+ Voorkom fouten door een deel van je productie aan Häfele uit te besteden
+ Beschikbaar voor ledverlichting, houten lades, meubelgrepen, greeplijsten, garderobesslag, ladders en schuifdeuren
+ Klantspecifieke verpakkingen
+ Eenvoudig samenstellen en bestellen met onze configuratoren
+ Al vanaf 1 stuk leverbaar!

 

Tijdwinst en kostenbesparing
Service+ Op-Maat betekent, dat wij je producten op maat maken. Oftewel… Jij ontwerpt. Wij maken het. En jij hoeft het alleen nog maar uit te pakken en te installeren. Producten die niet altijd als simpel ervaren worden; zeker niet als je er niet heel mee werkt. En we maken ze al voor je op maat vanaf 1 stuk!

Waarom dat handig is voor jou? Omdat het je tijd bespaart. Jij kan verder met andere werkzaamheden, terwijl wij jouw product op maat maken voor je. Maar er meer voordelen. Zo scheelt het je extra opslagruimte en restmaterialen. En daarmee bespaar je geld! Tevens voorkom je dubbel werk of fouten. Een foutje is nou eenmaal snel gemaakt. Wij maken precies wat jij wilt. Zo weet je zeker dat je exact krijgt wat je nodig hebt en dat je achteraf geen fouten hoeft te herstellen.

Hoe weten wij wat jij wilt? Omdat je in onze online configurator precies aangeeft wat je nodig hebt. Afmetingen, uitvoeringen en tal van artikelen die je misschien bijna zou vergeten bij te bestellen. Met onze online configurator lopen we samen het hele wensenlijstje af.

Klantspecifieke verpakking
Ook kunnen we klantspecifieke verpakkingen op-maat produceren. Dat betekent dat wij een perfect, individueel samengesteld pakket voor je kunnen maken waarbij elk aantal, elke samenstelling en elk formaat mogelijk is. Denk hierbij aan buidel-in-buidel of buidel-in-doosverpakkingen inclusief bedrijfslogo, barcode en beschrijving. Vanzelfsprekend horen speciale verpakkingsmethoden zoals krimpen, en blisteren daar ook bij.