AluSplash® – Innovatieve wandpanelen in de keuken
 

Op zoek naar een wandpaneel voor je keuken achterwand? Dan zit je goed bij Häfele. Wij hebben een innovatief spatscherm en wandpaneel voor de keuken ontwikkeld: de Häfele AluSplash®. De lichte aluminium panelen met onderhoudsarm lakoppervlak zijn in een glanzende glasoptiek of matte structuur verkrijgbaar. Het uitgebreide, moderne kleurpalet biedt een passende stijl voor elke keuken.

Bekijk de verschillende wandpanelen voor keukens uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Wil je meer informatie over producten of heb je andere vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op via 055-5384600, de chatknop rechtsonderin op de pagina of laat je gegevens achter in het contactformulier. Wij helpen je graag verder om de juiste producten te kiezen.

 

Naar het product

Een spatwand op je keukenachterwand zorgt voor uitstraling

De keuken vormt het hart van een woning. Het is een plaats waar je leeft, kookt en dus vaak aanwezig bent. Daarom moet het naast functionaliteit ook uitstraling hebben. Het AluSplash wandpaneel maakt je achterwand stijlvol en is een voordelige oplossing voor nieuwbouw, renovatie of verbouwing van keukens en is uitermate geschikt om bestaande tegelwanden af te dekken.

Häfele staat niet alleen voor uitgebreide ervaring met meubelbeslag, keukeninrichting en schuifdeuren, maar voor nog veel meer producten. Als specialist voor beslag, elektrische sluitsystemen en verlichting ontwikkelen we het intelligente leven en wonen van de toekomst. In ons eigen assortiment bundelen we het beste uit onze praktijk en brengen we de door ons ontwikkelde innovatieve productoplossingen op de markt.


Welke voordelen heeft een keuken wandpaneel?

Een nieuwe achterwand geeft jouw keuken een persoonlijk karakter en is natuurlijk ook praktisch. Het wandpaneel plaats je eenvoudig tegen de muur boven het aanrechtblad of achter het fornuis. Door deze aanpassing krijgt je keuken een frisse en nieuwe uitstraling. Daarnaast zijn er nog meer voordelen van een spatscherm, deze staan hieronder beschreven:

  • Beschermt de achterwand tegen water, vuil en vet.
  • Het wandpaneel op de achterwand is hittebestendig.
  • Keuken achterwanden zijn makkelijk schoon te maken.
  • Het paneel is makkelijk op de achterwand te monteren en kan tegen een stootje.
  • Het wandpaneel kan op de achterwand aan beide kanten toegepast worden.
     

Wandplaat is tweezijdig toepasbaar

Doordat de AluSplash achterwand aan beide zijden een kleuroppervlak heeft, kan deze aan beide kanten op de keukenachterwand toegepast worden. Het spatscherm is er in vele levendige, ingetogen nuances en met een mat structuuroppervlak of in een glanzende glasoptiek verkrijgbaar. De Uv-bestendige lak is kleurecht en heeft een duurzame glans of matte touch.

Het spatscherm voor de achterwand in de keuken is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Denk hierbij aan tinten als wit, zwart, grijs, zilver, roestbruin, ijsblauw, pastelgroen en zandkleur. Hierdoor heb je een ruime keuze om de juiste kleur toe te passen in jouw keuken.


De wandplaat monteer je in een handomdraai

Häfele AluSplash bevestig je met een handomdraai op de achterwand in je keuken en is gemakkelijk te verwerken: de 4 mm dunne panelen snij je eenvoudig op maat en kunnen met een V-groef rond hoeken worden gemonteerd, om zo een voegloze afwerking van een hoek te maken. Met standaard gereedschap maak je eenvoudig uitsparingen voor stopcontacten, waardoor het nieuwe paneel precies op jouw keukenachterwand past.

 


Onderhoud van de AluSplash achterwand

Het naadloze en gladde lakoppervlak van Häfele AluSplash voorkomt vuilophoping en is daarmee hygiënisch, onderhoudsarm en snel te reinigen. Gebruik van Vuplex® Spray zorgt voor een nog snellere reiniging en extra bescherming van de glanzende AluSplash keukenachterwand. Het beschermt het oppervlak van de keukenachterwand tegen vetspetters en vuilophoping, zodat het schoonmaken van de keuken met enkel een vochtige doek voldoende is.

 


 

Montagevideo Alusplash® - voegloze montage

Bekijk in de montagevideo hoe eenvoudig de Alusplash® geïnstalleerd kan worden.

Naar montagevideo

 

Montagevideo Alusplash® - profiel-montage

Bekijk in de montagevideo hoe eenvoudig de Alusplash® geïnstalleerd kan worden.

Naar montagevideo

 

 


Meer inspiratie vind je in onze productbrochure


        

 

In de AluSplash® catalogus vind je in één oogopslag alles wat je moet weten over jouw nieuwe Häfele AluSplash® wandpaneel voor in je keuken.


 

 

 

 


 

Bestel je keuken achterwand panelen online

Bekijk de verschillende producten uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Wanneer de producten naar wens op voorraad zijn, worden ze binnen 1-2 werkdagen geleverd. Je vindt de beschikbaarheid van het product tijdens het plaatsen van een bestelling.

Uit ervaring: Häfele eigen assortiment

Al meer dan 90 jaar bundelen wij het beste uit onze praktijk in onze eigen assortimenten.

Ontdek het Häfele assortiment

Voor elk wat wils: De productwereld van Häfele

Kies uit meer dan 154.000 artikelen wereldwijd van de beste kwaliteit van Häfele of sterke partnermerken.

Häfele productwereld ontdekken