Assortiment klepbeslag Häfele Free space

​​​​​​​

De Free-familie is het klepbeslagassortiment van Häfele, die voortbouwt op bestaande producteigenschappen. Free space is een extreem klein en tegelijk krachtig klepbeslag. Free space werd onderscheiden met de Interzum award 2019.

Naar de produkten

Verbinder en plankdrager: Häfele Ixconnect

Häfele biedt een breed assortiment aan innovatieve verbinders en plankdragers. Häfele maakt meubelmontage volledig gereedschapsloos mogelijk – met de Ixconnect spreid- en klauwverbinder. Dat zorgt voor snelle montage en een aantrekkelijke uitstraling.

Naar de produkten

 

LED-lichtsysteem: Häfele Loox

Het lichtsysteem Loox van Häfele geeft meubels meerwaarde met hoogwaardige LED-strips en spots. Met Loox zijn uiteenlopende lichtscenarios te realiseren en met het plug-and-play-systeem kan het kinderlijk eenvoudig en zonder kennis van een elektricien geïnstalleerd worden. Loox 5 is de nieuwste generatie in het ontwikkelingsproces.

Naar de produkten

Netwerken van meubeltoepassingen: Häfele Mesh

​​​​​​​

Häfele Mesh verbindt lichttoepassingen en is eenvoudig uit te breiden met meer meubelbedieningen (bijv. schuifdeuren, kleppen). Zo kunnen de meest uiteenlopende scenarios draadloos aangestuurd worden. Met de Häfele Connect hub is een koppeling mogelijk in andere Smart Home systemen.

Naar de produkten

Free flap webspecial

Ervaar hier meer over ons Free flap klepbeslag.

Naar Free flap webspecial

Uw contact met Häfele Engineering

Neem contact op met de experts van Häfele Engineering.

Contact