Verder denken. In winkelinrichting.

Sfeer, oriëntatie, functionaliteit, organisatie, netwerken en veiligheid - dat zijn de algemene thema's en uitdagingen bij winkelplanning. Het inspireren van de klant en het optimaal ondersteunen van de medewerker met als doel het creëren van een optimale winkelervaring voor de klant.


360° store competentie

Om in een winkelproject tot een optimale oplossing te komen, biedt Häfele niet alleen een breed assortiment aan producten en uitgebreide ervaring, maar ook 360° winkelcompetentie door vanaf het eerste moment buiten de lijnen te denken en producten, systemen, logistiek, advies en diensten op een intelligente wijze met elkaar te verbinden. Plan en realiseer je ideeën met Häfele als jouw partner - van sluitsystemen en verlichting tot accessoires en nog veel meer.​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​


Jouw uitdaging – één totaaloplossing

 

  • Loox LED verlichting voor winkelmeubilair is een waardevolle en essentiële toevoeging op je winkelverlichting. Of de Nimbus Lighting Pad, die licht- en akoestische oplossingen combineert in een elegant design.
  • Met het elektronische sluitsysteem Dialock van Häfele blijf je toekomstbestendig en flexibel dankzij de nieuwste BLE-technologie. Het systeem is eenvoudig te configureren via bijvoorbeeld een smartphone. Door deur- en meubelsloten te combineren, kun je beide op afstand bedienen vanuit één netwerk.
  • Een uitgebreide selectie van meubelgrepen en knoppen opent nieuwe mogelijkheden voor het ontwerpen van je eigen concepten. Verkrijgbaar in verschillende vormen met verschillende materialen en voor diverse functies.
  • Het samenspel van de vele Häfele-producten en -diensten werd op de Euroshop 2020 getoond. Beleef de ''Black Forest Experience'' zelf door deze video te bekijken.

Geïnteresseerd?

Wij adviseren je graag persoonlijk. Maak gebruik van ons contactformulier en wij nemen contact met je op.

Contact


Ontdek producten en diensten voor jouw project

Verder denken. In Store.

Verder denken. In winkelinrichting.

Naar de Store brochure

Systeem oplossingen

Bekijk het overzicht van de belangrijkste systemen en producten.

Systemen & Producten