Configuratoren & service tools

Let's go digital! Wij helpen je! 

Met de juiste online tools krijg je complexe taken sneller gedaan. Wij bieden je hiervoor een doordacht pakket met ondersteuning van A tot Z. Kies je eigen weg naar je digitale meubelplanning, met 50.000 leveranciersonafhankelijke CAD-gegevenssets en 18.000 CAM gegevenssetsproductconfiguratoren en handige interfaces voor je professionele software.


​​​​​​​

Profiteer van de Häfele Services

Alle adviseurs

Alle adviseurs

Maak gebruik van onze online adviseurs voor de juiste productkeuze.

Naar alle adviseur tools

 

De Häfele Service Highlights

 

Loox systeem- en montageplanning: professioneel advies voor je verlichtingsprojecten.

Häfele ondersteunt je bij het uitwerken van je verlichtingsproject. Daarbij kun je een beroep doen op onze Licht Consultants. Ons team helpt je vanaf het brainstormen tot aan de technische projectplanning. Je ontvangt een persoonlijk schets met een gedetailleerd productvoorstel en offerte van alle benodigde componenten, waarmee ook de montage op locatie soepeler verloopt. Daarnaast kunnen de Licht Consultants je ondersteunen bij het trainen van je personeel; in onze Lighting Studio in Apeldoorn, maar ook op locatie,

Meer ervaren


 

​​​​​​​Individueel en snel. Compleet van A tot Z.

Met kant en klare lades van Häfele bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld en arbeidskracht: eenvoudig online configureren, bestellen en daarna alleen nog maar uitpakken en monteren - op je productielocatie of direct op de bouwlocatie.

Of het gaat om een veeleisend design of een snelle oplossing voor je opdracht onder tijds- of kostendruk of om kwaliteitslades voor de keuken of traditionele meubels van massief hout - bij Häfele vind je lades en ladesystemen van de hoogste kwaliteit voor elke toepassing.

Meer ervaren


Virtuele productbeleving met de online tools van Häfele

Bekijk het ladensysteem Matrix en het klepbeslag Free Space van Häfele virtueel in 3D. Onze online tools bieden je een indrukwekkend realistisch beeld van de werking, het gebruik en natuurlijk ook het uiterlijk van onze producten.

Profiteer van deze nieuwe mogelijkheden om je klanten te overtuigen.

Naar de online tool Häfele Matrix      Naar de online tool Häfele Free Space