Spax®

SPAX is een hoogwaardig merk dat onder andere SPAX schroeven produceert. Dit merk staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en technologieën, die de duurzaamheid en prestaties van de producten naar een hoger niveau tillen. De schroeven zijn beschikbaar in verschillende varianten, waaronder SPAX spaanplaatschroeven, SPAX boorschroeven en meer. Elk type schroef is ontworpen voor specifieke toepassingen, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn.

Je weet hoe belangrijk het is om de juiste schroeven te kiezen voor je projecten. SPAX is al jarenlang een vertrouwde naam in de industrie. De schroeven van SPAX zijn dankzij de verschillende maten en stijlen geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een rek aan de muur wilt bevestigen, een dek wilt bouwen of meubels wilt maken, er is voor elk project een SPAX schroef die aan je behoeften voldoet.

Bestel direct je SPAX schroeven

Plaats een bestelling in de webshop! Bij Häfele vind je de beste spaanplaatschroeven of boorschroeven voor elke klus. Je vindt de exacte beschikbaarheid van elk product tijdens het plaatsen van de bestelling. Zijn de producten naar wens op voorraad? Dan kun je rekenen op een levering tussen 1 à 2 werkdagen. Ook in het geval van vragen kun je gerust contact met ons opnemen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw behoeften. Maak gebruik van het contactformulier, de chat of bel naar 055-5384600.

​​​​​​​​​​​​​​Boorschroeven

Verkrijgbaar in:

Spaanplaatschroeven

Platkop verkrijgbaar in: