Häfele blikt terug én vooruit op de HoutPro+

In 2020 werd de HoutPro+ geannuleerd vanwege de coronacrisis. En nu - na vijf jaar wachten - is het eindelijk weer zo ver! Van dinsdag 1 t/m vrijdag 4 november vindt de HoutPro+ plaats in Den Bosch. In hal 6, stand 6310 zijn professionals van harte welkom om het Häfele team persoonlijk te ontmoeten. Er is een heleboel te vertellen en te laten zien!



Nog meer gemak met Service+
Häfele showt natuurlijk de nieuwste producten. Maar dat niet alleen... Want technische ontwikkelingen gaan snel, klanten wensen steeds meer, de orderportefeuilles zijn overvol en vakkundig personeel is schaars. De missie van Häfele is altijd geweest: wat is nodig om het professionals zo makkelijk mogelijk te maken? Als echte one-stop-shop en technische vraagbaak biedt Häfele interieurbouwers al veel mogelijkheden om inspiratie op te doen en tijd te besparen. Onder de noemer Service+ heeft Häfele echter diverse diensten opgezet, waarmee het bedrijf zijn klanten in alle fases van een project zoveel mogelijk kan ontlasten en zelfs werkzaamheden over kan nemen. Alles erop gericht, dat de interieurbouwers meer tijd overhouden om te doen waar ze het beste in zijn. Mooie interieurs maken!

Het verhaal van Häfele
De stand op de HoutPro+ staat in het teken van de toekomst. Maar Häfele blikt ook terug. Niet alleen op het afgelopen jaar. En niet op de afgelopen 5 jaren. Nee, op de oorsprong. Wat bijna 100 jaar geleden begon als een klein familiebedrijf in het Duitse Zwarte Woud, is uitgegroeid tot één van 's werelds marktleiders op het gebied van meubelbeslag en meubelverlichting. In het hart van de stand, wordt het verhaal van Häfele verteld: waar het bedrijf vandaan komt, maar ook waar het nú voor staat. Een reis door het verleden om daarna - samen met zijn klanten en relaties -  verder te bouwen aan een succesvolle toekomst.

Gratis aanmelden
Gratis aanmelden kan met code HAF924 via deze link:
https://www.houtproplus.nl/register/company.

Houtpro+
Brabanthallen – Den Bosch
Hal 6, stand 6310
1-4 november 2022